Guru Pemasaran internet | Blog Pemasaran Internet | Peta Laman
Internet Marketing Coach Fione Tan

One Net       Million Dreams
  English | B. Melayu | 中文

TIP-TIP DARI JURULATIH PEMASARAN INTERNET: Siapa yang boleh memimpin anda bagaimana menuntung wang secara online? Seorang jurulatih pemasaran internet yang telah beruntung berjuta-juta ringgit dalam internet sejak tahun 2000 dengan syarikat pemasaran internet di China, Hong Kong, Malaysia dan Singapura, dan telah melatih pengusaha sukses menjadi jutawan internet dari sifar? Adakah anda ingin lulus perniagaan internet strategi pemasaran anda ke Internet hanya Marketing Coach dipaparkan oleh CNBC, Bloomberg, channelnewsasia, CCTV, Hong Kong Radio, atau pelatih Internet yang lain baru bermula pemasaran atau seminar pemasaran internet?

Kejayaan Bimbingan Pemasaran Internet
 
Lebih Daripada HK$1,000,000 Dalam Jualan
"Saya untung lebih daripada HK$1,000,000 dalam tempoh masa setahun selepas menyertai Kursus Bimbingan Kejayaan Internet eOneNet, dengan salah satu tempahan terbesar sebanyak HK$300,000." Ruby Chan, perniagaan ke perniagaan (penjual B2B)
Kenaikan Sebanyak 400% Dengan Pendaftaran Seminar Dan Sebanyak 70% Penurunan Dalam Kos!
Kami membantu NEC melancarkan kempen pemasaran emel yang pertama di Malaysia pada tahun 2002 dengan keputusan menghasilkan kenaikan sebanyak 400% dengan pendaftaran seminar dan 70% penurunan dalam kos.
297 Pendaftaran dalam 3 hari!
Kami membantu bank multinasional (yang namanya tidak boleh dinyatakan kerana perjanjian yang telah ditandatangani) untuk melancarkan kempen pemasaran emel innovatif dan viral yang menghasilkan 297 pendaftaran kad kredit melalui email dalam 3 hari
Memperolehi US$420,000 dalam tempoh 2 bulan-bulan!
"Selepas menghadiri seminar eOneNet, saya telah buat 15 blog dalam tempoh masa 3 bulan dengan menjual benda yang berbeza, salah satu adalah blog yang menjual barang antik dan saya telah untung sebanyak $420,000 dalam tempoh 2 bulan." Cik Ip, Blogger, Untung Wang Dalam Internet Dengan Lebih Dari 10 Laman Web / Blog
 

Keputusan Pemasaran Emel dengan Jualan Sebanyak HK$300,000 dalam 7 hari!
eOneNet.com mendapat jualan sebanyak HK$300,000 dalam tempoh 7 ahli senarai pilihari selepas membuat satu kempen emel untuk sebanyak 2,000 orang ahli dalam senarai emel kami di Hong Kong.

USD36,000 Dalam 2 Bulan

"Saya tidak mengenali apa-apa tentang IT. Tetapi selepas menghadiri kursus bimbingan pemasaran internet daripada eOneNet, saya telah mencipta satu laman web untuk menjual perisian CRM dalam tempoh 2 bulan dan memperolehi keuntungan sebanyak US$36,000! Saya menjangka jualan boleh mencecah sebanyak Sejuta Dolar dalam tempoh masa setahun."

Christopher Tam, Untung Wang Dengan Menjual Perisian / Produk digital Dalam Internet

Rekrut Pelajar Luar Negara

"Saya berjaya menghasilkan laman web TennisMalaysia.com dalam tempoh masa 4 bulan selepas menyertai program Latihan Kejayaan Internet daripada eOneNet, dan mendapat kedudukan teratas dalam enjin pencarian. Dalam masa seminggu saya mendapat maklum balas dari tempat sejauh Netherlands dan Australia. Kini, saya sedang membincang tawaran bernilai USD800 bagi setiap pelajar dan saya hampir menguntung balik wang pelaburan saya dari yuran bulan pertama!"

Rajani K,

Sekolah Tennis Di Malaysia

USD80,000 Tambahan

"Mula-mula saya ingin mengucapkan tahniah kepada eOneNet yang telah mengadakan Kursus Bimbingan Kejayaan Internet yang pertama dalam tahun 2003 dengan berjaya. Selepas seminar ini saya mula faham bahawa terdapat banyak produk dan perkhidmatan yang boleh dipasarkan dalam internet. Pengetahuan penting yang saya telah perolehi dari seminar ini adalah bagaimana untuk membawa trafik ke laman web saya untuk menambah jualan saya. Saya telah mendapat pengetahuan ini dalam masa 2 hari dimana saya telah cuba selama 2 tahun setengah untuk memahami dengan belajar sendiri."

T.Y. Tan,Pengeluar Lampu Kecemasan

Catatan Tambahan : Dalam tempoh masa 2 bulan yang akan datang laman web korporat Encik Tan telah memperolehi jualan sebanyak USD5,000 serta perbincangan tambahan yang bernilai USD80,000 setiap tahun manakala laman web peribadinya juga telah mendapat jualan yang membawa pulangan lebih dari 100% pelaburannya dalam program ini.

Pada tahun 2008, selepas Encik TY Tan memulakan satu perniagaan internet yang baru dengan hobi barunya, Feng Shui dan ia mendapat tempat teratas untuk laman web perunding Feng Shui dalam AltaVista dan Yahoo. Oleh itu, kemahiran pemasaran dalam internet boleh menjadi alat terbaik untuk menguntung wang selepas anda bersara.

Mengapa memilih eOneNet sebagai Jurulatih Pemasaran Internet anda?

- Satu-satunya syarikat pemasaran internet di Asia yang menawarkan sokongan dengan pejabat-pejabat pemasaran internet di Asia termasuk pejabat di Malaysia dan Hong Kong (China).

- Untung Berjuta-juta dolar pandapatan dalam internet dengan konsisten setiap tahun dengan menjual produk fizikal, perkhidmatan-perkhidmatan, kursis dan produk digital (bukan sahaja e-buku tentang pemasaran internet)

- Banyak pelajar yang telah berjaya di Asia, termasuk mereka yang sudah mendapat lebih daripada satu juta dolar dari mula.

- Memiliki akaun e-dagang sendiri daripada sebuah bank terkemuka di Malaysia (bukan menyewa akaun e-pedagang dari pihak ketiga dalam internet)

- Mengupah sepasukan pereka laman web dan pengatur cara yang bekerja masa penuh untuk membantu klien kami (bukannya disokong oleh individu dan pekerja yang bekerja dari rumah)

Mari kita mulakan sekarang!

Fione Tan, Ketua Pegawai Eksekutif Syarikat Pemasaran Internet eOneNet.com, menerima pengiktirafan “Top 10 National Women Entrepreneurs” dari Ratu Malaysia.

Seminar Yang Terbaik

“Saya pernah menghadiri banyak seminar lain tetapi balik dengan tidak memahami apa-apa pun. Kursus Bimbingan Kejayaan Internet anda, bagaimanapun, telah mengajarku hampir semua yang saya perlu tahu mengenai bagaimana untuk mengorek emas dalam internet dan menguntung wang serta-merta – dengan memberi bimbingan dan memantau. Nasihat saya kepada semua adalah, sekiranya hanya ada satu seminar yang anda boleh menghadiri, ia mestilah Kursus Bimbingan Kejayaan Internet? sahaja!

James Lee (Pengurus Syarikat Media dan Usahawan Sambilan Pemasaran Internet Singapura)

Ya! Saya mahu mula menguntung wang dalam internet SEKARANG, meskipun dengan bajet yang ketat dan tanpa produk.

TANDATANGANILAH SAYA SEKARANG

Bagaimana mula menguntung wang di internet dalam masa 3 jam?

Jurulatih Pemasaran Internet Fione Tan, Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif eOneNet.com mendedahkan rahsia-rahsia graduannya yang bernilai Berjuta-juta Dolar di Sini!

Seminar Kursus Bimbingan Pemasaran Internet yang berada di kedudukan #1 dalam Enjin Pencarian Terbaik di Dunia sejak 2003 (Google, Yahoo, MSN Bing, Baidu)

Jurulatih Pemasaran Internet
Fione Tan
Jika hidup anda bergantung kepada kejayaan perniagaan di internet dan anda hanya boleh menyertai satu seminar Internet sahaja, bagaimanakah anda harus memilih?

Baca perakuan dengan teliti. Pilih satu perakuan yang memberi paling banyak kes yang telah berjaya dalam menjana pendapatan dari Internet, bukan sesiapa yang beringat bahawa seminarnya adalah bagus dan boleh membawa keuntungan.
Adakah mereka telah berjaya menjana pendapatan dan berapakah keuntungannya? Ini mungkin satu-satunya seminar pemasaran Internet di dunia yang membolehkan peserta menjana keuntungan dalam dua hari pertama latihan dan kemudian mendapat lebih banyak keuntungan dalam 2 bulan berikutnya.
Tambahan lagi, bukan seperti dengan "Guru Semalaman" lain, anda akan mendapat bantuan dari pejabat kami, lab komputer, pereka web, pengatur cara laman web dan alat-alat lain yang anda perlu untuk berniaga di internet untuk mendapat pendapatan, termasuk laman web, kemudahan pembayaran online, dan peralatan pemasaran Internet yang lain.

Fione Tan, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif, eOneNet.com, Jurulatih Pemasaran Internet #1 Terbaik di Dunia, dapat kedudukan yang teratas dalam Enjin Pencarian

“Sebelum kami pulang kami telah memperolehi (US$717) dalam wang tunai dan (US$2,318) dalam wang tunai dengan serta merta pada hari kedua kursus ini!”

Soh Yew Siang, Shawn Low, Wan Alimi dan Mark Wong

peraduan e-dagang

“Saya menyertai kursus kejurulatihan eOneNet pada Mei 2006, dan dapat lebih dari pada HK$450,000 pada Mei 2007, dengan pesanan terbesar berharga HK$300,000. Pada bulan Ogos, saya telah berjaya memperoleh satu juta Dolar yang pertama dengan jualan saya dalam internet! ”

Ruby Chan, Pengasas Laman Web Kejuruteraan Kaca Di Hong Kong, China.

“ Saya telah menyiapkan 2 laman web dan 10 blog dalam masa 6 bulan setelah menyertai Kursus Kejayaan eOneNet pada Mei 2006 dengan menjual produk ( barang perhiasan), perkhidmatan (perkhidmatan mengupah pembantu) dan informasi, semua memang untung wang ! L aman web mengupah pembantu saya mendapat pangkat #1 di Yahoo dan Google, sehingga saya mendapat pesanan dari perusahaan di luar negeri seperti Spanyol dan Bahamas!”

Alice Sy, pengusaha pemasaran Internet dari Filipina yang menguntung wang melalui perjualan mengupah pembantu dalam Internet.

“Dalam masa 3 bulan saya mendapat balik semua pelaburan saya dalam kursus eOneNet, dengan menjadi penjual kristal sepenuh masa dalam internet , dan mendapat anugerah penjual terbanyak Yahoo dalam masa 6 bulan.”

Ryan Li, menjual kristal melalui “Yahoo Hong Kong store.

Saya tertanya-tanya sama ada orang baru seperti saya bolehkah saya berjaya dalam perniagaan online. Tetapi saya dapat jualan yang pertama dalam masa 2 bulan selepas menyertai kursus eOneNet dengan amaun sebanyak USD92 dari Morocco. Dalam masa 6 bulan, jualan dalam internet saya mencapai USD 10,786 dari US, Japan, Korea, Turkey,Yugoslavia, Malaysia. Kini saya amat yakin bahawa saya boleh membuat jualan secara online kepada seluruh dunia!”

F.C. Hor, pengasas untuk Sms Gateway Website

 

Daftar Sekarang

Saiz kelas telah dihadkan kepada 30 orang sahaja, satu komputer untuk setiap individu dengan kemudahan Internet jalur lebar serta memberi perhatian sepenuh kepada setiap peserta.

*Seminar Kursus Pemasaran Internet #1, kedudukan teratas dalam enjin carian antarabangsa.

Program Kursus Pemasaran Internet yang pertama di Dunia dengan latihan Pemasaran Internet praktikal dan latihan permulaan perniagaan Internet berstruktur selama 2 bulan.

KURSUS BIMBINGAN KEJAYAAN INTERNET
2 bulan


Fasa 1 : Latihan Sistem Kejayaan Internet

Kursus kejurulatihan pemasaran Internet pratikal yang lengkap dan pertama di Asia dalam makmal komputer di Malaysia dan Hong Kong, mendedahkan rahsia-rahsia eOneNet (dan pelajar-pelajarnya) bagaimana menguntung beribu-ribu dolar hingga berjuta-juta dolar!

Fasa 2 : Latihan Kejayaan Memulakan Perniagaan Internet dalam 2 bulan.
Bimbingan langkah demi langkah yang sempurna untuk menukar idea anda kepada perniagaan Internet yang membawa keuntungan dan menjana pendapatan di Internet dalam masa 2 bulan ataupun lebih kurang daripadanya.

- Tugasan mingguan yang membimbing pengusaha tentang bagaimana untuk mencari produk popular dalam internet, bagaimana untuk mencipta laman web dengan “copywriting” yang baik untuk meningkatkan jualan dalam internet anda dan bagaimana untuk mendapat kedudukan dalam lingkungan tempat ke-10 yang tertinggi dalam enjin-enjin pencarian seperti Google, Yahoo! dan MSN Bing! secara percuma.

- Sistem pembelajaran dalam internet yang eksklusif dari eOneNet untuk memberi sokongan secara peibadi kepada pelajar oleh jurulatih.

- Sokongan daripada pasukan eOneNet yang terdiri daripada Kejurulatihan Pemasaran Internet, pereka laman web dan pengatur cara laman web yang bertugas di Malaysia, Hong Kong dan Singapura.

 

Daftar Sekarang


Daripada: Fione Tan
Presiden & Ketua Pengarah eOneNet.com
Ketua Kejurulatihan Pemasaran Internet


Kepada Usahawan yang digiat Kejayaan,


Jangan cuba untuk menjual secara online sehingga anda telah membaca ini!

Adakah orang biasa boleh menjana keuntungan di Internet? Tidak, melainkan anda mempunyai wang yang banyak untuk membayar untuk kaedah cuba-cuba, ataupun anda telah menguasai sistem kejayaan Internet yang akan saya dedahkan di sini!

Anda TIDAK perlu menjadi teknikal untuk menjadi seorang yang berjaya.
Apabila saya bertanyakan para peserta dalam seminar saya apakah cabaran paling besar untuk memulakan perniagaan Internet, salah satu jawapan yang diberikan adalah mereka tidak mempunyai pengetahuan teknikal atau tidak celik kepada IT. Jika ini merupakan cabaran terbesar anda, saya mempunyai berita baik untuk anda. Untuk berjaya dalam bidang perniagaan internet, anda TIDAK perlu pengetahuan teknikal ataupun celik IT. Apa yang anda perlu tahu adalah bagaimana untuk menaip, menggunakan komputer dan melayari Internet!

Mengapa anda patut mempertimbangkan nasihat saya?
Saya tidak dilatih dalam IT. Saya mempelajari Pengurusan dan Pemasaran di Iowa, Amerika Syarikat dan balik ke Malaysia pada 1997. Saya amat terkejut untuk mengetahui bahawa Internet di Malaysia masih baru. Keluarga saya mempunyai komputer tetapi tidak mempunyai sambungan Internet. Saya terpaksa mendaftar untuk sambungan Internet ketika itu.

Saya mula bekerja di syarikat Insurans sebagai eksekutif pemasaran yang menguruskan portfolio bulanan bernilai USD250,000 dan kuota prestasi bulanan saya meningkat 10% setiap bulan. Selepas 2 tahun, saya berasa saya telah mempunyai pengalaman yang mencukupi dalam bidang pemasaran sebenar dan membuat keputusan untuk memulakan perniagaan Internet yang telah menjadi minat saya sejak dari mula lagi. Dengan idea di minda, saya telah bekerjasama dengan beberapa rakan dan mengumpulkan modal sebanyak US$26,000.

Selepas mengumpulkan modal, perkara pertama yang kami lakukan adalah membina laman web kami. Pilihan yang paling cepat dan boleh dipercayai pada ketika itu adalah untuk mengupah perunding web untuk membinanya untuk kami (kerana kami semua tidak mengetahui tekniknya). Kami terpaksa membuat penyelidikan, mendapatkan sebutan harga daripada syarikat yang berlainan (yang berharga dari USD8,000 ke USD26,000). Akhirnya, kami membuat keputusan untuk memilih syarikat yang mengenakan bayaran sebanyak USD$21,000 selepas membuat perbincangan.

Kami menperolehi pendapatan sebanyak USD34,000 dalam masa 3 bulan pertama!
Laman web kami http://www.eOneNet.com telah dilancarkan pada April 2000. 3 bulan kemudian iaitu pada Oktober 2000, ia telah dilancarkan secara rasminya oleh Timbalan Menteri Tenaga Komunikasi dan Multimedia. Pada masa itu kami telah berjaya menjual 100 salinan perisian rekaan web melalui laman web kami yang berjumlah USD34,000, dimana pulangannya lebih daripada pelaburan dalam keatas laman web kami! Dalam masa 5 tahun kami telah berjaya mencapai beberapa kejayaan besar yang tidak mungkin dimilik jika kami tidak menguasai dan menggunakan Internet:

Jurulatih Pemasaran Internet pangkat #1, Seminar Pemasaran Internet / Bengkel pangkat #1, dan beratus-ratusan pangkat #1 serta beribu-ribu lagi 10 kedudukan teratas untuk laman web saya dan juga laman web klien dalam engin pencarian setiap hari. Saya tidak berbicara tentang pangkat-pangkat tertinggi untuk beberapa istilah atau kuncikata yang cuma beberapa orang mencari, tetapi kuncikata popular dengan beratus-ratus atau beribu-ribu pencarian setiap bulan.

Amaran :

Jika mengupah firma laman web biasa, laman web anda tidak akan mesra dengan sistem pengoptimuman enjin pencarian . Anda mungkin juga akan hilang arus peringkat semasa anda dalam enjin pencarian!

Sebagai contoh, pada Apr 3, 2005, untuk katakunci “Miss World”, klien kami iaitu “Miss Malaysia World" mendapat kedudukan No.2 dalam senarai sebanyak 37 juta!

Selepas kami tamat kontrak selama 3 tahun dengan penganjur "Miss Malaysia World", mereka melantik syarikat lain untuk memperbaharui laman web mereka, yang kelihatan lebih berprofesional. Tetapi laman web baru mereka tidak boleh didapati dalam Google. Perkara ini adalah satu lagi bukti kukuh untuk membuktikan bahawa pengoptimuman engin pencarian laman web adalah lebih penting daripada sebuah laman web yang direka secara professional, jika anda mahu laman web anda boleh dicari dalam bahagian atas enjin pencarian, degan PERCUMA.

Amaran:

Sekiranya anda mendapat kedudukan yg baik kerana katakunci yang baik, jangan bercakap dengan bangga mengenainya. Ini kerana saingan anda mungkin menggunakan katakunci yang sama dan mungkin meniru taktik anda untuk memperolehi kedudukan yang sama. Ini dipanggil penciplakan dalam internet. (Bagaimanapun, untuk mendapat kedudukan teratas bukan semudah menyalin kata kunci atau "metatag", jika semudah itu semua orang juga mampu melakukannya)

Seperti yang dilaporkan di TV termasuk, CNBC Asia, Bloomberg, TV Malaysia, TV Shanghai dan beratus artikel dalam The Star, Business Times, CompuTimes, Malaysian Business, Jaring, laman web media online dan banyak lagi (www.eOneNet.com/press/press.htm)
Penceramah pemasaran internet yang dikehendaki untuk persidangan antarabangsa dan tempatan termasuk Persidangan Pakar eBusiness CommunicAsia 2002, Persidangan Pemasaran Internet Antarabangsa 2002, Persidangan ePerniagaan 2000 dan beratus lagi seminar Internet di Malaysia, Singapura, Thailand, India, Indonesia, Filipina, China, Dubai, Taiwan, Pakistan dan Iran.

Dapat kejurulatihan dalam internet secara peribadi daripada Jurulatih Pemasaran Internet No.1 di dunia, Fione Tan, dengan pelanggan-pelanggannya perlu membayar sebanyak US$4,500 untuk perundingan pemasaran internet secara peribadi selama 45 minit. Baca pengalaman dia pada http://www.FioneTan.com

Daftar Sekarang

Mengapakah 90% perniagaan Internet gagal dan bagaimana and boleh mengelakkan kesalahan yang sama? Klik disini untuk mengetahui mengapa.

網上創業課程

Internet Marketing Coach-Fione Tan helps you make money online & create million dollar


Pemasaran Sosial Pengurus Berita

Video-video Pemasaran Internet

Video Pemasaran Internet Terbaik

Pelancaran seluruh dunia untuk Kursus Pemasaran Internet DVD di Kuala Lumpur

Rebut peluang anda untuk mempelajari sistem kejayaan menjana pendapatan dari rumah, daripada Jurulatih Pemasaran Internet terbaik di dunia!

Klik disini

Jika anda mencari Seminar Asas Pemasaran Internet – Bahasa Inggeris dan Cina. Klik disini.

Mengajar Kamu Bagaimana Menjana Pendapatan Dalam Internet
Mastery Magazine, 1 Julai 09

Distinguished Brand of the Year 2009
Capital Entrepreneur Magazine, 09 Jun 09

eOneNet.com陳美儀 創亞洲 No.1 互聯網行銷公司
Capital Entrepreneur Magazine, 25 May 09

eOneNet.com Receives Distinguished Brand Award in Hong Kong
Capital Entrepreneur Magazine, 25 May 09

 

Sebab #1 kegagalan Internet
"Mereka tidak tahu apa harus dilakukan sebelum mereka bermula lagi." Fione Tan, Presiden dan Ketua Pengarah Eksekutif eOneNet.com, Jurulatih terbaik e-Pemasaran
Cara #1 kepada Kejayaan Internet
"Untuk mengikuti stategi orang yang telah berjaya" Anthony Robbins, Pembimbing Kejayaan #1 di Dunia
Rahsia Kejayaan Sistem Internet

Langkah #1
Mencari atau menghasilkan produk yang boleh dijual secara online

Langkah #2
Dapatkan nama Domain untuk penjenamaan dan tujuan pemasaran

Langkah #3
Bina laman web yang ringkas tetapi profesional.


eBuku Pemasaran Internet

Untuk maklumat lanjut tentang pemasaran internet, muat turun Buku Kerja Pemasaran Internet Fione Tan mengenai Bagaimana Memulakan Berjuta-juta Dolar Bisnes Internet PERCUMA dengan mengisi borang di bawah.

Nama:
Emel:
Negara:
Jantina:
No. Telefon Bimbit:

Berita-berita Pemasaran Sosial
Laporan media mengenai eOneNet.com

Fione Tan menerima Entrepreneur Award dari Ratu Malaysia
Fione Tan menerima Entrepreneur Award dari Ratu Malaysia
Disember 2008

Fione Tan - Wawancara dari ChannelNewsAsia
Fione Tan - Wawancara dari ChannelNewsAsia
Oktober 2007

Metro Finance Radio HK
(NEW) Metro Finance Radio HK
8 Dec 2007

(NEW) Metro Finance Radio HK
12-14 Nov 2007

RTM2 Morning Glory - Menjana Pendapatan Dalam Internet
RTM2 Morning Glory - Menjana Pendapatan Dalam Internet
Tengah 2007

RTM2 Morning Glory - Konsep Yang Salah Terhadap Internet
RTM2 Morning Glory - Konsep Yang Salah Terhadap Internet
Tengah 2007

TV3 Malaysia Hari Ini (MHI) : Wawancara Dengan Guru Pencarian Laman Web Fione Tan & Bob Massa
TV3 Malaysia Hari Ini (MHI) : Wawancara Dengan Guru Pencarian Laman Web Fione Tan & Bob Massa
2001

 

Internet Marketing Award
Peta Laman | English | B. Melayu |

Hakcipta © sejak 2003 InternetMarketingCoaching.com Semua hakcipta terpelihara. Diurus oleh eOneNet.com

Latihan Pemasaran Internet Laman Utama | Login Ahli | Pendaftaran Latihan | Video Pemasaran Internet
Kejayaan Peserta | Soal Jawab | Hubungi Guru Pemasaran Internet | Syarat Penggunaan
 
X

Name: Email: Mobile:
Country: Gender: