Guru Pemasaran internet | Blog Pemasaran Internet | Peta Laman
Internet Marketing Coach Fione Tan

One Net       Million Dreams
  English | B. Melayu |

AMARAN: Jangan menghadiri seminar Pemasaran Internet lain atau cuba memulakan perniagaan Internet sebelum anda membaca ini: daripada Guru Pemasaran Internet #1 (seperti kedudukan yg telah ditentukan oleh enjin carian) Fione Tan
   Kes Sukses

Latihan Pemasaran Internet Seminar Program - Kes Sukses

Daftar Sekarang
hubungi kami sebarang soalan!

Satisfied participants of our Internet Success Coaching Program:-

Participants Testimonial
Name: Amiruddin Ahmad
Website: 1DiscountJewelry.com
"Pada Disember 2004, saya terlihat iklan eOneNet di dalam akhbar tempatan. Saya berminat untuk tahu dengan lebih lanjut, saya mengunjungi laman web mereka untuk melihat apa yang bagus sangat mengenai Latihan Pemasaran Internet. Saya terkejut membaca tentang mesreka yang hanya mempunyai idea mudah dan berjaya menjana duit melaluinya dengan mengguna Internet. Saya pun menyertai program latihan tersebut dan pada minggu pertama laman web saya dilancarkan, saya mendapat jualan USD 284. Ya! say berjaya dalam minggu pertama pelancaran laman web saya. Pelanggan pertama saya adalah dari Italy dan senarai pun berterusan hingga ke hari ini. Mengapa? Ia adalah berkaitan dengan mengguna alat dan teknik yang betul ditambah dengan nasihat pakar. Ramai boleh membina laman web tetapi tidak ramai yang yang boleh memasar dan mempromosikan laman web mereka. Ini adalah kenyataan. "
Name: Rajani K
Website: TennisMalaysia.com
Sebagai seorang baru kepada internet, saya mempunyai kebimbangan di belakang minda saya samada saya membuat perkara yang betul denga melabur wang dan masa ke dalam laman web saya.
4 bulan selepas saya menyertai program Latihan Kejayaan Internet eOneNet, saya habis membina laman web saya, tennismalaysia.com dan mendapat pangkat teratas dalam enjin carian. Dalam masa seminggu saya mendapat pertanyaan dari sejauh Netherlands dan Australia. Ini adalah dari mereka yang akan datang bekerja di Malaysia dan mereka ingin mencari sekolah latihan tennis. Jadi, saya telah berjaya mendapat pasaran sebelum mereka masuk ke Malaysia. Kini saya sedang membincang tawaran bernilai USD800 setiap pelatih dan saya hampir mendapat balik pelaburan saya dengan yuran bulan pertama!
"Sebelum saya menyertai program ini, saya amat bimbang. Adakah ia akan memenuhi maklumat saya perlu dengan mendalam atau adakah saya akan mendapat persembahan tentang teknik mudah yang saya boleh belajar diri sendiri? Adakah ia akan diatur dengan baik atau membezakan masa dengan aktiviti yang tidak produktif? Selepas program tersebut tamat, saya amat gembira (sebenarnya saya gembira pada hujung hari pertama). Walapun saya sudah biasa dengan beberapa idea tersebut, semua maklumat dipersembah dengan ketelitian dan pemahaman yang akan mengambil saya masa yang lama untuk mendapat tahu sendiri. Semua persembahan disokong oleh cerita mengenai pengalaman pesembah beserta ilmu bernilai. Saya mengalakkan sesiapa yang ingin menjana keuntungan online untuk menyertai kursus ini."
David Waddington , Thailand , 21st November 2004 .
"Program ini telah membuka satu dunia baru berpeluang tanpa sempadan. Saya telah belajar banyak dan mendapat banyak idea yang saya tidak pernah terfikir. Program ini sangat hebat. Saya tidak sabar untuk mengguna apa yang saya telah pelajari dan menunggu dengan ingin pertemuan masa depan. Fione Tan dan Harrace memang antara yang terbaik. Saya berasa tiada program Latihan Internet lain yang lebih bagus. eOneNet memang yang terbaik dan saya mensyor kepada orang lain. "
Kulvinder Singh , Malaysia , 21st November 2004 .
Apa yang boleh saya kata, Fione Tan dan Harrace benar-benar telah menghantar apa yang mereka kata iaitu: Menjadi No.1. Peluang dan alatan yang ada di Internet telah mengejutkan saya. Apa yang diselubungi kini dedah.
Apa yang diselubungi kini dedah. Terdapat banyak untuk dibelajar dan diaplikasikan, tetapi kejayaan memihak mereka yang beraksi. Menolak kerja yang amat penting untuk datang ke KL merupakan satu pelaburan yang saya ingat saya telah perjudikan tetapi kini saya boleh pulang dengan keyakinan dan peralatan untuk menukar impian say kepada kenyataan. Siap tahu, mungkin kita akan semua berjaya dalam usaha masing-masing. Kepada semua staf, say juga mengucap terima kasih dengan ikhlas."
Thomas Koh Kok Liang , Singapore , 21st November 2004 .
"eOneNet telah berjaya mengusir faktor ketakutan dalam melancarkan perniaggaan Internet. Ia akan mengambil saya masa berbulan-bulan untuk mendapat maklumat dan saya mungkin tidak akan mendapat semua maklumat dan tip yang perlu untuk pemasaran Internet yang berjaya. Memang bagus.. Terima Kasih semua!"
Kevin Taylor , Dubai , 21st November 2004 .

"Bengkel tersebut telah membuka banyak peluang untuk proses menjana duit dengan mengguna teknologi Internet maju, alatan dan kemudahan yang berkemampuan untuk membolehkan saya mencapai pasaran dunia melalui kemudahan rumah saya. Saya amat ragu-ragu mengenai kebolehan saya dalam mengguna Internet selain melayar Internet. Tetapi sekarang saya boleh mengeksploitasi sumber yang kaya dan alatan pemasaran untuk membangun strategi pemasaran untuk masa hadapan saya. Terima Kasih eOneNet kerana memberi saya peluang ini!"
Abdul Karim bin Abdul Ghani , Malaysia , 21st November 2004 .

"Terima Kasih kepada Fione Tan dan Harrace Lau dan semua staf eOneNet dengan penuh ikhlas. Ya Cik Fionetan kamu telah membuka mata saya dan memberi gambar yang amat cerah tentang bagaimana menjadi peniaga wanita yang berjaya dalam masa hadapan. Kamu, dengan keprihatinan dan kesediaan telah membimbing kami melalui jalan ke kejayaan tanpa mementingkan diri dan penuh ikhlas. Orang lain mungkin tidak akan membantu dan memberi bimbingan seperti itu, jadi saya amat berterima kasih kepada anda. Kata-kata tidak dapat menggambarkan hutang budi saya. Semoga Tuhan merahmati anda semua. Ini kali pertama saya menghadiri kursus yang memberi bimbingan seperti ini."
P. Thilagavathi, Singapore , 21st November 2004 .
"eOneNet telah memberi saya idea tentang bagaiman untuk menjana duit online. Sebelum itu saya tidak mempunyai idea bagaimana untuk menjalankan perniagaan online. Selepas dua hari latihan, saya mempunyai idea asas bagaiman untuk menjana duit online."
Adrian Tay Nguan Haul , Malaysia , 21st November 2004 .
"Sebelum menghadiri latihan ini, saya telah dengar tentang orang menjana duit dari Internet. Saya sedang memikirkan bagaimana menjual online dan bagaimana semua ini diuruskan. Selpas dua hari latihan, saya tidak perlu menjadi stokis atau pun pengeluar barangan saya sendiri untuk menjual apa-apa. Saya hanya perlu menjual barangan orang lain. Dengan mengaplikasikan kemahiran yang diperoleh dari eOneNet dengan senang, saya mempunyai jalan yang cerah didepan saya. Terima Kasih eOneNet."
Annie Ngui Fui Ling , Malaysia , 21st November 2004 .
"Ini adalah program mengenai kejayaan Internet yang bernilai! Saya ditakjub dengan kekayaan ilmu yang disebar dalam dua hari program tersebut. Saya mengalak semua yang ingin memulakan laman web atau memulakan perniagaan Internet untuk menghadiri program ini! Sebelum menghadiri program ini, saya telah membayar syarikat layanan web untuk membantu saya membina laman web saya. Bagaimanapun saya puas dengan hasilnya. Kerana kecewa, saya telah membina laman web saya sendiri dengan mengguna pereka web DIY Yahoo!. Saya berjaya membina laman web asas. Bagaimanapun terdapat banyak lagi yang saya ingin masuk ke dalam laman web saya tetapi saya mendapati ia terlalu susah kerana tiada guru untuk membantu. Saya mendapati kebanyakan jawapan saya dijawab dalam program dua hari ini. Saya tidak sabar menunggu mesyuarat bersemuka dan online untuk sokongan 6 bulan berikutnya. Saya amat tertakjub dengan potensi untuk peluang perniagaan yang begitu besar dalam alam siber. Saya menggalak semua CEO syarikat menghadiri program ini. Semoga eOneNet terus berjaya!"
Billy Fong Goon Poy , Malaysia , 21st November 2004 .
"Sebelum latihan 2 hari ini, saya berfikir bahawa hanya pakar komputer yang boleh menjana duit online. Selepas menghadiri latihan ini, saya mempunyai beberapa produk dalam fikiran saya yang boleh diguna untuk menjana duit. Dengan program yang dianjur oleh eOneNet, saya berasa lebih yakin untuk mula menjana duit online."
Cheah Mein Kuok , Malaysia , 21st November 2004 .
"Masalah paling besar untuk saya sebelum menyertai program ini ialah saya membaca terlalu banyak strategi pemasaran Internet sehingga saya tidak dapat mencari strategi yang masuk akal dan boleh diguna untuk memulakan projek Internet saya. Walaupun saya berhati-hati supaya tidak membelanjakan terlalu banyak wang untuk projek, saya masih tidak berjaya. Kursus ini memberi saya aliran langkah demi langkah yang berguna dari mengenali ceruk hingga ke penghabisan pembinaan perniagaan Internet saya. Saya amat berterima kasih untuk semua pertolongan yang saya telah dan akan menerima. "
Chong Chen Tong , Malaysia , 21st November 2004 .
"SELEPAS: Rahsia pemasaran internet didedah! Program yang menyeluruh yang membolehkan anda bermula secepat yang mungkin.
SEBELUM: Tidak tahu bagaimana untuk bermula. "
Clarence Chin , Malaysia , 21st November 2004 .

"Terdapat banyak syarikat Pemasaran Internet yang mempromosi mereka sebagai Guru. Saya amat ragu-ragu pada mulanya, terutama mengenai apa yang mereka berjanji yang anda boleh mencapai. Selepas menghadiri Latihan Pemasaran Internet oleh eOneNet, saya yakin bahawa say boleh berjaya dalam membina laman web sendiri dan mula menjana keuntungan untuk diri sendiri! Terima kasih eOneNet! "
Danny Foo Sek Fong , Singapore , 21st November 2004 .
"Selepas menghadiri 2 hari Latihan Pemasaran Internet, saya mempunyai idea yang lebih baik bagaimana laman web harus nampak termasuk rupa fungsi yang diperlukan. Banyak konsep e-Dagang yang menjadi cerah dan itu akan membantu saya dalam objektif saya untuk menbina laman web yang menarik dan menyertai dalam program gabungan untuk meningkatkan pendapatan. Saya berterima kasih kepada eOneNet untuk latihan yang berguna. "
Eric Tay Choon Ho , Malaysia , 21st November 2004 .
"Seminar e-Dagang Internet
SEBELUM: Saya tidak tahu bahawa terdapat begitu banyak tip dan akal yang diberi oleh staf latiha eOneNet.com. CEO, Fione Tan memang berpengetahuan dan tahu apa yang dia kata.
SELEPAS: Dengan pengetahuan yang telah saya memperolehi daripada seminar latihan, saya yakin dalam memulakan dalam usaha e-Perniagaan saya. Terima Kasih eOneNet.com! "
Fong Keng Sin , Malaysia , 21st November 2004 .
"Sebelum menghadiri, saya sangat ragu samada syarikat tempatan boleh memberi maklumat tentang e-Dagang dari A ke Z. Selepas menghadiri, mempunyai banyak maklumat mengenai e-Dagang. Maksud saya semu butiran mengenai e-Dagang. Sekarang saya yakin bahawa laman web saya 2WeightLossProgram.com boleh dipangkat antara 10 teratas dalam enjin carian dan program gabunagan dan Google Adwords (3 punca pendapatan) dan saya sekarang dalam perjalanan ke menyertai kelab jutaan dalam masa setahun. Terima Kasih eOneNet."
Fong Mun Cheng , Malaysia, 21st November 2004 .
"Program ini adalah pembuka mata yang memberi pemahaman senang dalam memulakan perniagaan pemasaran internet. Isi kursus adalah ringkas lagi padat dan ditulis dalam bahasa yang senang difaham. Penceramah dan persembahan adalah jelas. Selepas menghadiri program ini, saya kini mempunyai keyakinan untuk memulakan perniagaan internet sendiri. "
Hariharan Naidu A/L Raju , Malaysia , 21st November 2004 .
"Sebelum menyertai program latihan ini, saya tidak tahu apa-apa mengenai memandu trafik ke laman web, apa dan adakah laman web yang menawarkan maklumat (pada harga yang tinggi) adalah asli atau tidak. Selepas menghadiri kursus ini, saya tahu beberapa cara untuk memandu trafik ke laman web saya, cara-cara berbeza untuk memeriksa kata kunci, apa yang perlu diletak untuk tajuk, penerangan dll. dan juga cara-cara untuk mempromosi laman web saya. Ini adalah program latihan bernilai yang sudah lama saya mencari untuk beberapa tahun tapi yang tiada orang boleh memaklumkan kepada saya. Ada yang memberitahu saya untuk bermula dari permulaan dan belajar perkara seperti JavaScript dan Dreamweaver, tetapi saya tiada masa untuk semua itu. "
Irene Loh Kwee Lan , Singapore , 21st November 2004 .
"Selepas saya mengikuti pelajaran tersebut, saya tahu lebih mengenai laman web, bagaimana pergi ke perniagaan online dan bagaimana memulakannya. Saya akan memulakan perniagaan dan memperkenalkan kursus ini kepada kawan-kawan say supaya mereka boleh memulakan perniagaan mereka. "
Julita Br Tarigan Sibero , Indonesia , 21st November 2004 .
"Saya mempunyai sedikit idea tentang apa untuk dijual di dalam Internet tetapi tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, dimana dan bila untuk bermula. Semasa latihan program tersebut saya teruja dan teringin mendapat lebih banyak maklumat kerana ia semua berkenaan dengan soalan dan keperluan saya untuk bermula. Saya sangat kagum dengan kualiti latihan dan maklumat yang praktikal dan berfaktual yang diterima dari minit pertama dalam hari pertama hingga ke jam terakhir. Ia adalah seronok dan selesa semasa senaman 5-10 minit, jenaka, sumbangan pengalaman yang lucu. "
Lim Kim Leong , Singapore , 21st November 2004.
Website:
ArthritisAsia.com
"Latihan program ini seronak dan kita boleh mengenali lebih ramai orang daripada negara lain. Pengetahuan yang kita dapat adalah aset yang bernilai untuk kita membina pelan persaraan kita. Ia adalah bernilai! Dengan sedikit pelaburan kita boleh menemui punca pendapatan tanpa batas. "
Loo Wai Chong , Malaysia , 21st November 2004 .
"Saya telah mendengar, menghadiri dan membaca banyak buku dan seminar mengenai perniagaan Internet tetapi tidak puas dengan hasilnya. Saya terfikir ia hanya untuk pakar IT! Saya peluang untuk menrealisasikan impian saya apabila terbaca iklan untuk Latihan Pemasaran Internet daripada eOneNet.com dalam akhabr Sun 2 bulan lalu. Sekarang impian saya akan dicapai dalam masa 4 bulan. Adakah saya yakin? Sertailah seminar ini dan anda juga akan yakin! "
Ravi Shanmugam , Malaysia , 21st November 2004 .
"Tiada keyakinan, cuba larikan diri, sudah menyertai banyak seminar; pengetahuan dari latihan ini amat bagus berbanding dari yang lain. Latihan Kejayaan Internet mengajar saya bagaimana untuk memerhati pasaran dunia. "
Rosli bin Yusof , Malaysia , 21st November 2004 .
"Saya sering berfikir bagaimana orang membuat perniagaan di Internet. Pekerjaan suami saya bermakna dia harus bekerja di luar negara untuk masa yang lama. Oleh itu saya tidak bekerja untuk hampir 10 tahun. Apabila saya tahu mengenai eOneNet, ia merupakan harapan untuk saya. Selepas 2 hari bengkel, saya mendapat lebih banyak idea bagaimana memulakan perniagaan Internet dan ia juga menjawab banyak soalan yang saya tidak faham selama 10 tahun e.g. bagaimana orang memperoleh pendapatan dari laman web, menawar akaun e-mel percuma, etc. Kini saya berasa saya boleh terbang! "
Stella Wong (Tam Pui King) , Thailand , 21st November 2004 .

"Tahniah kepada Cik Fione Tan dan Harrace Lau untuk pengalaman "Pernah Disana Pernah Lakukan" mereka, ia telah memberi saya gambaran yang lebih jelas mengenai perniagaan Internet dan memberi alatan dan bimbingan untuk membantu saya membina perniagaan Internet saya. "
Wong Chee Kuen , Malaysia , 21st November 2004 .
"Saya amat kagum dengan Latihan Kejayaan Internet yang dianjur selama 2 hari. Saya amat naif mengenai perniagaan dan pemasaran. Saya bermula dari sifar dan juga negarif. Kini, saya tahu bagaimana untuk menjana duit online (terutamanya dalam USD) Kelihatan menarik dan mengagumkan! Saya akan mengajak lebih ramai kawan untuk menyertai program latihan ini pada masa depan dan mungkin mempunyai lebih hubungan dengan mereka untuk menjana lebih trafik. "
Wong Cheng Teng , Malaysia , 21st November 2004 .
"Saya mempunyai motivasi tetapi tiada pengetahuan dan alatan untuk memulakan perniagaan Internet. Selepas kursus tersebut, keyakinan saya menjulang tinggi; dan dengan janji bimbingan untuk 6 bulan berikutnya saya boleh menjana pendapatan pasif sebenar. "
Wong Teck Wee , Singapore , 21st November 2004 .
"Sebelum menyertai seminar, saya mempunyai banyak keraguan tentang pemasaran internet, saya tidak tahu samada kursus ini adalah berguna untuk saya atau tidak. Saya perlu membayar yuran yang agak besar. Tetapi selepas sesi 2 hari ,saya mendapati saya lebih berpengethuan mengenai apa Pemasaran Internet boleh menawar kepada saya, peluang yang ada di dunia daripada, pengetahuan minima kepada peringkat pemahaman yang lebih tinggi. Saya memang mengesyorkan kursus ini kepada sesiapa yang berminat untuk menimbang Pemasaran Internet sebagai satu lagi pilihan pendapatan. "
Yap Ming Ming , Singapore , 21st November 2004 .
"3 tahun yang lalu saya ingin membuat sesuatu atau mempromosi produk melalui Internet tetapi dengan komplikasi IT dalam pengatur caraan dan pengetahuan, ia telah membuat saya berfikir bagaimana ia dibuat. Saya amat teruja apabila ternampak iklan dalam akhabr The Star dan terus mendaftar online untuk pratontonan. Selepas itu saya pun mendaftar dan menyertai seminar latihan 2 hari. Banyak maklumat dan pengetahuan dan pengalaman eOneNet yang membimbing kami untuk melengkap kami untuk memasuki apa yang saya telah tunggu selama 3 tahun. Dengan eOneNet, saya mempunayi keyakinan berjaya 110% dalam perniagaan Internet. Saya mengalak kawan kawan saya untuk mendafter dengan eOneNet.com "
Yong Cheng Chuan , Malaysia , 21st November 2004 .
"Saya sering terfikir bagaimana orang menjalankan perniagaan online sebelum ini dan selepas menyertai latihan, saya mempunyai pengetahuan tentang apa dan bagaimana untuk menjalankan perniagaan online. Amat menarik dan bermakna. "
Yvonne Chin Onn Yew , Malaysia , 21st November 2004 .
Name: Dr. Ailina
Position: Doctor

Sebelum menyertai program ini, saya berfikir bahawa hanya syarikat besar yang boleh berjaya di online. Selepas 2 hari, saya mempunyai 5 produk dalam fikiran yang boleh menjadi penjana duit online. Terima Kasih kepada eOneNet kerana membuat sistem kejayaan yang terbukti dan juga sokongan teknikal eOneNet.
Name: Chan Seong Aun
Company: Arkitek Daya Seni SB
Position: Architect / Director
Website: ArchitectsAds.com

Saya pernah memcuba buka satu web laman syarikat pada 3 tahun dulu. Pada mulanya, kami sewa sebuah syarikat perekaan web laman tetapi kerana ketundaan menjadikan kami putus asa. Kemudian "ketakutan kekurangan pengetahuan" dalam teknikal masalah kerana kelamaan menuunggu. Dalam 2 hari pelatihan tersebut, kami akan mempunyai satu web lamanan dan akan dilancar pada minngu depan apabila saja telah mempunyai semua kandungan tentang eOneNet teknikal dalam salinan.

Name: Chanthiran
Company: Strategic Systems Solutions SB
Position: General Manager
Sebelum saya datang ke seminar ini, saya hanya mempunyai idea kabur bagaimana untuk melayan laman web. Daripada seminar ini, saya bukan sahaja mendapat idea bagaimana untuk menjana duit online tetapi bagaimana untuk melaksanakannya.
Name: Elaine Quah
Company: Care Food Industries SB
Position: Business Executive
Website: AsianMeals.com
Saya mempunyai laman web yang telah gagal untuk menarik trafik atau pelanggan selama 2 tahun. Selepas menyertai Program Latihan Kejayaan Internet eOneNet.com 2003 saya telah mendapat pengetahuan dan kebolehan dan kuasa untuk membaiki laman web saya kepada potensinya yang terbaik dan untuk mendapat pasaran sasaran yang betul.
Saya mengesyorkan program latihan ini kepada semua yang inging memulakan laman web atau kepada sesiapa yang laman webnya tidak dalam keadaan bagus. Seminar ini padat dengan pengethuan bernilai yang sangat senang untuk diikut! Daftarlah sekarang!
Name: Eugene Yeng
Company: Jyeng Enterprise
Position: Executive Director
Saya telah cuba memulakan perniagaan Internet untuk 6 bulan. Saya telah melayari internet untuk belajar sendiri bagaimana untuk memula dan mengekalkan perniagaan Internet saya. Semasa melayar, saya menemui banyak masalah dan soalan. Saya tidak mempunyai sesiapa untuk merujuk kepada dan oleh itu kemajuan saya amat lambat. Soalan serius timbul seperti bagaimana untuk mendapat trafik yang disasar daripada enjin carian dan bagaimana untuk memeriksa perniagaan saya melalui program bayar-seklik. Untuk 6 bulan yang lalu saya tidak dapat mencari penasihat atau perunding profesional untuk menyelesaikan masalah saya. Ini menghalang pengembangan perniagaan saya.
Saya bernasib baik kerana menyertai Program Latihan Kejayaan Internet. Dalam program ini, keraguan saya dijelaskan dan semua soalan saya dijawab. Saya telah belajar lebih banyak mengenai mengikuti struktur perniagaan Internet yang berjaya. Dengan pengetahuan dan keyakinan saya berterima kasih kepada eOneNet.com kerana menganjur program yang mengayakan dan berjaya!
With two thumbs up!
Name: Goh Suan Chin
Company: Corisma SB
Position: Corporate Manager
Ia merupakan program latihan Internet yang paling baik saya pernah menghadiri. Ia adalah berkesan dan praktikal. Ia merupakan pentas untuk saya memulakan laman web feng shui yang lama ditunggu dalam cara yang paling efisien dan berkos rendah. Ia telah membolehkan saya mengelak bahaya yang ramai mungkin menemui. Saya mengalak semua yang berminat untuk meneroka kekayaan yang besar di Internet untuk mendaftar sekarang. Kamu tidak akan menyesal!
Name: Henry Chan
Company: Provision Marketing SB
Position: Director / Executive Director
Saya telah belajar bagaimana untuk mengiklankan produk laman web saya, bagaimana untuk mengunakan maklumat tersebut untuk memasar produk saya dari B ke B, B ke C dan C ke B dan bagaimana untuk memulakan program gabungan saya sendiri. Dengan menggunakan program Kejayaan Internet, saya mempunyai pengetahuan untuk menjalankan perniagaan di Internet dan bagaimana untuk membina perniagaan Internet untuk dunia, memulakan syarikat "amazon.com". Saya boleh berjaya di Internet. Terima Kasih.
Name: Hor KC
Company: Tag Consul Network
Position: Consultant
Saya pernah menghabiskan masa 16 bulan untuk cuba memperoleh duit dari web. Saya juga mempunyai akaun clickbank.com dan terfikir itu merupakan paspot saya untuk mendapat duit ke dalam bank saya! Saya telah mendaftar nama domain saya www.kongsi.com dan tiba tiba mendapati Intenet sebagai satu lubang hitam selepas itu. eOneNet.com telah menjadi penyelamat Pemasaran Internet saya. Tahniah eOneNet!
Name: James Lee
Company: Hotbed Media
Position: Manager
Saya telah menghadiri banyak seminar lain tetapi telah meninggalkan mereka tanpa pengetahuan. Program Latihan Kejayaan anda bagaimanapun, telah mengajar saya apa yang saya perlu tahu untuk mendapat wang dari Internet - dengan bimbangan dan pengawasan. Nasihat saya kepada semua ialah, jika hanya terdapat satu seminar yang anda boleh menghadiri, program Latihan Kejayaan Internet adalah yang itu!
Name: Jessica Woo
Sebelum saya menghadiri kursus ini saya telah membuat penyelidikan samada sesuatu syarikat patut atau bagaimana syarikat tersebut patut membina gerbang atau laman web e-Dagang. Maklumat yang diperoleh dari buku-buku tersebut hanyalah maklumat umum. Bagaimanapun selepas menyertai kursus ini, saya telah mendapati pengalaman dan garis panduan yang berguna dalam memulakan laman web yang berjaya. Pada mulanya, matlamat saya bukanlah untuk memulakan laman web sendiri tetapi untuk membantu ibu saya memulakan laman web sendiri. Selepas mengikuti kursus ini, saya berasa saya akan memulakan laman web sendiri. .
Name: Kennedy Low
Company: Etanium SB
Position: VP
Website: etanium.com.my

Kami adalah pemberi Perkhidmatan Internet untuk layanan e-mel, layanan web, faks Internet, faks ke e-mel dan pemberi pejabat siber. Kami mempunyai banyak perkhidmatan untuk diberi kepada orang awam tetapi pemasaran kami adalah lemah. Rekaan laman web kami adalah kurang memuaskan. Kami tidak mempunyai pakar untuk menasihati kami tentang langkah berikutnya. Kami telah menghabiskan banyak masa membuat penyelidikan di Internet untuk produk baru tetapi masih belum mendapat publisiti besar kepada pasaran.

Setelah kami telah menghadiri program kejayaan Internet, terdapat banyak idea baru yang boleh membantu kami menjana duit contohnya melalui e-Buku dan produk pesanan mel. Acara ini telah membantu semua dari orang baru hingga ke pakar. Saya mengalak semua yang ingin memulakan perniagaan Internet untuk menyertai program kejayaan Internet eOneNet.

Name: Les Lee E S
Company: Les Enterprise
Position: Director
Sebelum program ini, saya amat keliru dan naif tentang Pemasaran Internet. Selepas program 2 hari ini, saya memahami sepenuhnya bagaimana senang program ini rupanya. Terima kasih saya kepada eOneNet untuk latihan yang berguna ini. Dalam kata pendek, tahniah atas kerja yang bagus.
Name: Louis Wong Wooi Heong
Company: New Mega Optics
Position: Area Operation Manager

Sebelum menyertai program ini, saya telah membaca banyak buku tentang Internet dan e-Dagang. Saya tahu bahawa Internet dan e-Dagang merupakan peluang perniagaan yang bagus tetapi saya tidak mempunyai idea bagaimana untuk memulakan perniagaan ini. Selepas menyertai program ini, saya telah berupaya memulakan perniagaan e-Dagang saya. Program ini amat berpraktikal dan telah mengubah hidup saya.

Name: Mark Wong
Company: ELCON International Ltd
Position: Civil Engineer
Tahniah atas Kursus Pemasaran Internet pertama anda. Anda telah menyelamatkan saya banyak masa, kerja dan juga kesilapan dalam memulakan perniagaan internet. Dengan memendekkan selekoh pelajaran saya dan mengurangkan ketakutan saya dalam memulakan e-Niaga, saya lebih yakin boleh menjana duit online.
Name: Matthew Lau
Company: DMI Consult SB
Position: Director
Saya mempunayi fobia komputer sebelum program ini dan perniagaan Internet adalah jauh dari pengetahuan saya. Tetapi selepas seminar ini, saya percaya saya boleh melakukannya dan berjaya seperti semua orang lain yang telah berjaya. Satu panduan langkah demi langkah yang praktikal mengenai kejayaan pemasaran Internet.
Name: Melvin Pang
Company: Astro
Position: Senior Executive
Saya ternampak e-mel InternetMarketingCoaching.com anda dan ragu-ragu tentangnya. Tekan satu butang (dibuang!) dan selepas satu minggu saya menerima satu lagi e-mel dan sekarang saya lebih yakin tentang tawaran dan cerita kejayaan yang dicapai eOneNet setakat ini. Sekarang saya bangga akan diri sendiri kerana mengambil peluang ini untuk menyertai program latihan anda selama 2 hari. Tiada rasa sesal, tahniah dan saya berharap anda boleh meyakinkan lebih ramai orang yang keraguan seperti saya tentang langkah kejayaan melalui Internet. Teruskan usaha anda!
Name: Myriam Oliveres
Company: Semesta Aternative Theraphy SB
Position: Manager

Sebelum menghadiri, saya tidak tahu bagaimana untuk membina laman web yang berjaya dan menjana keuntungan. Sekarang bukan sahaja saya tahu bagaimana, saya juga mempunyai idea bernilai jutaan tentang perniagaan yang saya boleh mulakan. Saya hanya perlu balik dan membuat kerja rumah saya dan menunggu wang datang. Ia adalah latihan kejayaan yang distruktur langkah demi langkah, jelas, direka dengan baik dan interaktif yang saya akan mengesyor kepada kawan-kawan saya. Jika anda membuat laman web, eOneNet ialah pilihan betul!

Name: Ng Kit Fu
Company: E Link Business Solution
Position: General Manager
Wow, ia memang pembuka mata untuk saya! Sebelum ini saya tidak mempunyai idea bagaimana untuk memulakan perniagaan di Internet. Sekarang saya mempunyai banyak idea bagaimana untuk mempelbagaikan perniagaan saya dan membuat jenama dalam e-Dagang. Sekarang saya hanya perlu masa untuk menyerap semua ini. Nasib baik, eOneNet mempunyai program susulan, iaitu Pelan Aksi Latihan Internet 6 bulan untuk membuat idea saya berjaya.
Name: Norhuda Mahat
Website: CakesMalaysia.com
 
Saya boleh membayang senyum hingga ke bank dalam beberapa bulan ini. Kursus eOneNet.com memang telah mendedah beberapa rahsia untuk menjana duit dari rumah. Anda akan terkejut untuk tahu bahawa kek lapis yang dibuat di rumah juga boleh dipasar melalui internet.
Name: Paul Lau
Company: Wan Hoon SB
Position: Managing Director
Apabila saya membaca iklan di dalam akhbar, saya amat ragu-ragu tentang keberkesanan program ini. Bagaimanapun, selepas saya menghadiri program ini, saya perhati bahawa ramai orang mengambil seminar ini dengan serius dan mereka mempunyai produk untuk dijual dan saaya memerlukannya. Saya mengesyorkan program ini kepada sesiapa yang ingin membina perniagaan atau membawa perniagaannya ke takat baru.
Name: Poedjo Soesilotomo
Company: ATA Capital SB
Position: Managing Director
Website: atacapital.com
Sebelum menghadiri program ini, saya menganggap bahawa membuat bisnes di Internet adalah untuk pakar komputer, mereka yang mempunyai duit dan masa untuk dilabur. Saya percaya sekarang bahawa sesiapapun boleh berjaya dengan memulakan perniagaan di Internet. Apa yang diperlukan hanyalah sedikit pelaburan, keghairahan untuk perniagaan dan kreativiti. Tujuan saya menghadiri program ini adalah untuk mempromosi syarikat saya dan untuk ke internet - menjana kebolehpercayaan. Sekarang saya berasa bahawa saya boleh membuat perniagaan dan menjana duit untuk syarikat di Internet. Pengetahuan yang saya telah memperoleh adalah bernilai.
Name: Quah Kim Lan
Company: Taylor's College
Position: Partime Accounting Lecturer
Website: 1ChildrenBooks.com
Saya keraguan samada saya boleh bermula tanpa modal dan berpangkalan rumah. Selepas dua hari banyak pintu di buka kepada saya yang nampaknya tiada had. Saya bukan sahaja boleh memperoleh duit tanpa pelaburan, saya juga boleh mendapatnya dari rumah. Saya berharap dapat memulakan lebih banyak perniagaan online pada masa depan.
Name: Randolf Wee
Company: Media Concept
Position: Manager
Di seminar ini, saya akhirnya sedar mengapa laman web ini tidak dinampak orang lain, masalah saya diselesaikan. Saya yakin kursus ini adalah berguna kepada mereka yang telah berjalan dalam bayangan internet.
Name: Richard Goh
Company: CTE Energy SB
Position: Executive Director
Sebelum menghadiri program ini, saya seperti kanak-kanak kepada Internet. Sekarang selepas 2 hari program latihan intensif, saya berbangga untuk kata bahawa saya hampir profesional seperti pakar Internet.
Name: Serena Soh
Company: AXA AFFIN Assurance Berhad
Position: VP Technology Solutions
Sebelum kursus ini, saya pernah terfikir untuk membina laman web dan membuat pasara Internet tetapi ia adalah susah kerana membina laman web adalah mahal dan kontraktor/pekerja bebas adalah tidak boleh diharap. Kursus ini telah menerangi banyak perkara dan kebaikannaya adalah:-
- memberi tip-tip dan prosedur, apa yang boleh dan tidak boleh dibuat semasa membuat laman web
- mempunyai pengalaman hidup memberi pemerhatian untuk mengelak bahaya
- Satu tempat untuk membuat laman web
Yang paling penting, ia mencabar kami untuk mula menjana duit di Internet dalam masa yang ditetapkan.
Name: Shawn Low
Company: Proactive Business Support
Position: Managing Partner
McDonald's berjaya bukan kerana mereka membuat burger yang sedap. Mereka berjaya kerana Ray Kroc mencipta sistem Turn-Key yang terbaik untuk operasi francais restoran. Sebelum menghadiri program anda, Internet adalah hutan tidak berundang untuk saya, tidak tahu di mana untuk bermula. Selepas mengikuti kursus ini saya sedar bahawa anda telah mencipta sistem Turn-key untuk kejayaan dalam Pemasaran Internet. Tahniah. Dalam beberapa tahun dari sekarang, eOneNet.com akan menjadi seperti McDonald's dalam dunia virtual.
Name: Siti Murni Roslim
Company: Langkawi ID
Position: Accounts Executive
Saya menyertai program ini tanpa idea apa produk untuk dipasarkan atau dimana untuk bermula! Sekarang dengan semua pengetahuan yang saya telah memperoleh dalam masa 2 hari, saya mempunyai terlalu banyak idea. Terima Kasih eOneNet!
Name: Stefanie Ng
Company: Vibrant Scotland SB
Position: President
Website: 1Mugs.com

Sebelum saya menyertai program kejayaan internet, terdapat banyak masalah fokus yang belum diselesaikan, keraguan, kekaburan tentang membuat perniagaan di Internet.
Bagaimanapun, dengan keinginan untuk mencuba, belajar dan memasuki konsep baru membuat bisnes secara global, saya membuat keputusan untuk mendaftar dengan pembayaran pertama kredit kad melalui ansuran.

Semua yang saya tahu mengenai pemasaran internet dan e-Dagang telah datang dengan pengalaman senario sebenar untuk membuktikan yang sistem eOneNet adalah berpraktikal dan boleh menghasilkan keputusan yang bagus.

Name: Soh Yew Siang
Company: MetroTech
Position: Owner

Idea saya tentang Internet adalah mengenai e-mel komunikasia dan mencari maklumat. Program seminar ini adalah pembuka mata yang telah membuka perspektif baru mengenai Internet seperti:

- Pelbagai cara untuk perniagaan e-Buku, program gabungan, idea global
- Alatan internet untuk penyelidikan dan analisis
- Strategi pemasaran yang berbeza

Terima Kasih! Ia adalah bermanfaat untuk melabur masa dan wang

Name: TK Hiew
Saya sentiasa cuba membina laman web untuk meneroka peluang yang ada di Internet. Bagaimanapun saya tidak mempunyai idea bagaimana untuk membuatnya. Saya terlihat iklan di akhbar dan mengambil peluang untuk menghadiri seminar asas untuk latihan Pemasaran Internet. Saya amat kagum dengan persembahan dan mendaftar untuk kursus 2 hari. Selepas 2 hari seminar dan yakin bahawa saya boleh membina laman web dengan peluang untuk memperoleh wang yang banyak. eOneNet juga memberi sokongan susulan yang baik.
Name: Tan Mei Lin
Company: Tag Consul Network
Position: Business Analyst/ Webmaster
Saya pernah membina laman web untuk syarikat yang saya bekerja untuk sebelum datang ke seminar ini. Saya terfikir yang saya tahu banyak mengenai membina laman web sendiri untuk perniagaan laman web. Sekarang saya tahu yang ia tidak betul. Program ini telah membantu saya sedar bahawa terdapat banyak lagi yang boleh dibuat untuk perniagaan Internet yang berjaya. Jangan terlepas peluang untuk menghadiri bengkel ini smada anda ingin memulakan perniagaan e-Dagang atau kedai, atau syarikat multinasional.
Name: Tay Seng Wu
Company: Taskelite (M) SB
Position: Director
Sebelum menghadiri program ini, say pernah menghadiri seminar lain tetapi program ini adalah berbeza kerana idea yang diberi adalah munasabah. Langkah yang diberi adalah senang untuk difaham dan diikuti. Selain itu, program ini menawarkan mesyuarat bersemuka selepas seminar. Program ini memang pembuka mata kepada peluang yang hadir dalam Internet dan memberi perniagaan punca alternatif untuk pendapatan pasif.
Name: T Y Tan
Company: Techzest Corp. Sdn Bhd
Website: www.Emerlite.com               
Position: Managing Director

Pertama sekali saya ingin mengucap tahniah kepada eOneNet unuk Program Latihan Kejayaan Internet 2003 pertama yang sangat berjaya. Ia adalah bermaklumat dan senang untuk difaham untuk sesiapa yang ingin melaksana atau memulakan perniagaan online. Selepas seminar saya mula faham yang terdapat banyak produk dan perkhidmatan yang boleh dipasarkan online. Pengetahuan yang paling penting yang saya memperoleh daripada seminar adalah bagaimana untuk memandu trafik ke laman web anda.

P/S : Saya telah mendapat pengetahuan ini dalam 2 hari dimana saya telah cuba untuk faham dan belajar sendiri selama 2 setengah tahun.

Name: Wan Md Alimi Wan Mohammed
Company: RH Tools & Engineering
Selepas menghadiri seminar asas, saya mempunyai idea tentang apa yang perlu untuk menjana duit online. Tetapi, sebelum akhir hari pertama, saya belajar terdapat banyak yang boleh dibuat online untuk menjana pendapatan. Pada hari kedua seminar, saya telah mengayakan diri dengan teknik dan taktik untuk perniagaan online yang berjaya.
Name: Yap Kee Chong
Company: TRE Management Services
Position: Managing Partner
Saya berminat membina laman web dan menjana duit online sebelum seminar ini tetapi tidak pasti apa yang harus dibuat. Bagaimanapun, selepas menghadiri seminar ini, kebimbangan saya dijawab dan saya boleh mengejar impian saya dengan yakin.

Daftar sekarangUntuk maklumat lanjutan, sila kunjungi laman web berikut:

Pusat Beli Belah Kedai Online & Jualan Hebat (http://www.28Mall.com)
Jana Duit dengan rangkaian program sekutu (http://www.8Affiliate.com)

Direktori Perniagaan Percuma dan Peralatan Pemasaran Internet
(http://www.eOneNet.com)
Pakar Pemasaran Internet & Konsultant SEO (http://www.FioneTan.com)
Web Hosting dan pendaftaran nama domain (http://www.WebHostingMalaysia.com)

Latihan Pemasaran Internet Laman Utama | Login Ahli | Pendaftaran Latihan | Video Pemasaran Internet
Kejayaan Peserta | Soal Jawab | Hubungi Guru Pemasaran Internet | Syarat Penggunaan
Peta Laman | English | B. Melayu |

Hakcipta © sejak 2003 InternetMarketingCoaching.com Semua hakcipta terpelihara. Diurus oleh eOneNet.com