Guru Pemasaran internet | Blog Pemasaran Internet | Peta Laman
Internet Marketing Coach Fione Tan

One Net       Million Dreams
  English | B. Melayu |

AMARAN: Jangan menghadiri seminar Pemasaran Internet lain atau cuba memulakan perniagaan Internet sebelum anda membaca ini: daripada Guru Pemasaran Internet #1 (seperti kedudukan yg telah ditentukan oleh enjin carian) Fione Tan
   Soal Jawab


Pelatihan Kejayaan Internet - Soal Jawab

1. Mengapa saya harus menyertai program eOneNet?
2. Saya bukan teknikal dan hanya mempunyai pengetahuan komputer yang terhad, bolehkah saya bermula?
3. 3. Adakah saya terlalu tua/muda untuk memulakan perniagaan Internet?
4. Saya tidak mempunyai sebarang produk untuk dijual sekarang. Bolehkah saya bermula sekarang atau mestikah saya mencari produk untuk di jual dulu?
5. Bagaimanakah jadual untuk program 2 hari tersebut?
6. Mengapakah ia mengambil masa 2 bulan untuk Latihan?
7. Latihan tersebut hanya akan diadakan beberapa bulan kemudian. Mengapa saya harus sertai sekarang?
8. Apakah perbezaan diantara Latihan DVD dan Latihan Fizikal Kejayaan Internet?
9. Saya mempunyai masalah dalam membayar yuran latihan. Bolehkah anda membantu?
10. Apakah kadar kejayaan?
11. Ya, saya ingin sertai sekarang. Apakah tawaran istimewa yang boleh saya dapat?

 

1. Mengapa saya harus menyertai program eOneNet?

eOneNet telah menghasilkan paling banyak kisah benar kejayaan dalam menjana duit daripada permulaan, bermula dari suri rumah, profesional, usahawan, pemilik perniagaan hingga ke syarikat multinasional.

Tidak seperti guru lain, eOneNet mempunyai pejabat, makmal komputer, pereka, laman web, web programmer dan semua alatan yang anda perlu untuk menjual online dan seterusnya memberi anda sokongan kukuh yang amat penting apabila memulakan perniagaan online anda.

eOneNet mengetuai melalui teladan, sebagai Guru Pemasaran Internet Dunia No.1 dan Seminar Pemasaran Internet No.1 seperti yang dipangkat oleh enjin carian Google.

eOneNet juga akan mengajar anda bagaimana untuk mendapat publisiti online dan offline. ( Kunjungilah bilik berita eOneNet untuk melihat publisiti percuma yang eOneNet dapat sejak tahun 2000, termasuk temubual di CNBC, Bloomberg, Shanghai TV, TV domestik, dan semua akhbar dan majalah utama). Bacalah di www.eonenet.com/press/press.htm

Ke Atas

 

2. Saya bukan teknikal dan hanya mempunyai pengetahuan komputer yang terhad, bolehkah saya bermula?

Anda tidak perlu mempunyai pengetahuan teknikal untuk memulakan perniagaan Internet anda. Keperluan minima yang anda harus ada ialah bagaimana untuk menaip mengguna komputer dan bagaimana untuk menghantar dan menerima e-mel. Ia juga adalah bagus sekiranya anda mempunyai latarbelakang dalam perniagaan atau anda bagus dalam pemasaran kerana Internet hanyalah satu cara pemasaran.

Ke Atas

 

3. Adakah saya terlalu tua/muda untuk memulakan perniagaan Internet?

Tiada had usia dalam perniagaan Internet. Sekiranya anda boleh mengaplikasikan pertimbangan perniagaan asas, anda boleh menjual sesuatu online. Kami telah melatih peserta dari pelajar siswazah hingga ke pesara berumur 70an.

Ke Atas

 

4. Saya tidak mempunyai sebarang produk untuk dijual sekarang. Bolehkah saya bermula sekarang atau mestikah saya mencari produk untuk dijual dulu?

Ini tidak harus menjadi halangan. Lebih daripada 75% peserta yang telah mendaftar untuk Latihan Kejayaan Internet tidak mempunyai idea tentang apa yang mereka ingin jual sebelum menghadiri program ini.

Pada hari pertama latihan, topik pertama ialah mencari produk hangat untuk dijual oleh anda. Terdapat pelbagai peluang untuk menjual pelbagai barang, seperti produk fizikal, produk digital mahupun perkhidmatan. Kami akan membimbing anda dalam mencari produk, mencari pasaran pelanggan dan bagaimana untuk menguji samada produk ini dapat menjana keuntungan.

Ke Atas

 

5. Bagaimanakah jadual untuk program 2 hari tersebut?

Program ini adalah program intensif (Sabtu 9 pagi - 9 malam dan Ahad 9 pagi - 8 malam). Waktu rehat dan makanan tengah hari adalah disediakan. Sekiranya anda mempunyai sebarang keperluan khas mengenai makanan tersebut, sila hubungi kami melalui tulisan sekurang-kurangnya 2 minggu sebelum. Setiap orang akan mempunyai sebuah komputer dan sambungan jalur lebar. Anda akan diminta untuk membuat projek dan kajian bersama dalam kelas untuk memastikan anda mendapat permahaman penuh mengenai topik tersebut dan boleh mengaplikasi strategi yang anda belajar dengan cepat.

Ke Atas

 

6. Mengapakah ia mengambil masa 2 bulan untuk Latihan?

Ini adalah program 2 bulan yang telah diatur untuk memastikan anda boleh mengikutinya dan memulakan perniagaan Internet anda dalam masa bulan. Selepas 2 hari program intensif dimana kami memberi anda maklumat tentang bagaimana untuk memasarkan perniagaan anda dengan berjaya, setiap minggu anda akan mendapat e-mel latihan mingguan dengan pelan aksi tentang apa yang anda perlu buat untuk minggu tersebut. Anda juga akan mempunyai akses kepada ruangan ahli-sahaja dimana anda boleh muat turun kertas kerja dan membaca nota mesyuarat.

Ke Atas

 

7. Latihan tersebut hanya akan diadakan beberapa bulan kemudian. Mengapa saya harus sertai sekarang?

Untuk setiap kelas, hanya beberapa peserta sahaja yang akan diterima untuk memastikan kualiti latihan dijamin dan untuk membolehkan pelatih berinteraksi lebih dengan para peserta. Sekiranya kelas sudah penuh, anda perlu menunggu untuk kelas seterusnya (biasanya 2 atau 3 bulan kemudian) dan harga untuk latihan biasanya akan meningkat apabila mendekati tarikh latihan.

Ke Atas

 

8. Apakah perbezaan diantara Latihan DVD dan Latihan Fizikal Kejayaan Internet?

Latihan DVD adalah untuk kursus pelajaran di rumah beserta latihan online. Perbezaannya dengan Latihan Kejayaan Internet ialah, untuk Latihan DVD, anda tidak boleh menyertai latihan komputer intensif 2 hari. Sebagai peserta latihan DVD, anda akan mendapat DVD (mengandungi latihan 2 hari yang dirakam secara langsung), e-mel mingguan dan pelatihan swasta pribadi online. Untuk mereka yang boleh menyertai latihan fizikal, ia adalah pilihan terbaik kerana anda akan mendapat pengalaman sebenar dan berbincang dengan peserta lain yang mungkin boleh menjadi rakan perniagaan anda.

Ke Atas

 

9. Saya mempunyai masalah dalam membayar yuran latihan. Bolehkah anda membantu?

Kami telah menawar harga yang munasabah dan berkemampuan dan anda boleh bayar secara bulanan. Sekiranya anda juga tidak mampu membayar secara bulanan, anda patut menyertai latihan SEKARANG untuk meningkatkan pendapatan anda dengan mendadak.

Salah satu topik yang akan kami membincang adalah bagaimana untuk mendapatkan modal. Kami berjaya mendapat USD 26,000 apabila kami memulakan eOneNet pada 1999.

Ke Atas

 

10. Apakah kadar kejayaan?

Seperti mana-mana usahasama perniagaan, kejayaan adalah terpulang kepada komitmen, ketekunan dan kebolehan untuk beraksi seorang individu. Peserta yang berkomitmen, bermotivasi dan boleh mengikuti latihan 2 bulan akan mendapat kejayaan. Jumlah wang yang boleh didapati adalah terpulang kepada apa yang dijual dan masa yang dilabur ke dalam perniaggaan online tersebut.

Ke Atas

 

11. Ya, saya ingin sertai sekarang. Apakah tawaran istimewa yang boleh saya dapat?

eOneNet akan menaja 50% Kit Permulaan anda (yang mengandungi 21 laman web creator termasuk layanan web 1 tahun bernilai USD 448 dan penjejak laman web) untuk hanya USD 224.

Ke Atas

 

 
Hidup anda boleh diubah oleh perniagaan Internet baru anda lebih daripada apa yang anda impikan. Jika anda telah bersedia, isilah borang pendaftaran online dibawah sekarang:-

Untuk Program Latihan Kejayaan Internet 2 Bulan, Klik disini

Untuk Kursus Pelajaran Rumah DVD Latihan Kejayaan Internet, Klik disiniUntuk maklumat lanjutan, sila kunjungi laman web berikut:

Pusat Beli Belah Kedai Online & Jualan Hebat (http://www.28Mall.com)
Jana Duit dengan rangkaian program sekutu (http://www.8Affiliate.com)

Direktori Perniagaan Percuma dan Peralatan Pemasaran Internet
(http://www.eOneNet.com)
Pakar Pemasaran Internet & Konsultan SEO (http://www.FioneTan.com)
Web Hosting dan pendaftaran nama domain (http://www.freedomainsregistration.com)

Latihan Pemasaran Internet Laman Utama | Login Ahli | Pendaftaran Latihan | Video Pemasaran Internet
Kejayaan Peserta | Soal Jawab | Hubungi Guru Pemasaran Internet | Syarat Penggunaan
Peta Laman | English | B. Melayu |

Hakcipta © sejak 2003 InternetMarketingCoaching.com Semua hakcipta terpelihara. Diurus oleh eOneNet.com