Guru Pemasaran internet | Blog Pemasaran Internet | Peta Laman
Internet Marketing Coach Fione Tan

One Net       Million Dreams
  English | B. Melayu | 中文

AMARAN: Jangan membeli video seminar Pemasaran Internet lain atau cuba memulakan perniagaan Internet sebelum anda MEMBACA INI: daripada Jurulatih Pemasaran Internet #1 (seperti kedudukan yg telah diiktirafkan oleh enjin pencarian) Fione Tan

Bagaimanakah video pemasaran Internet ini berbeza daripada eBuku atau kursus pemasaran Internet lain?

Ia adalah lebih daripada video pemasaran Internet! Ia membimbing anda menguntung wang kejayaan sebenar dalam talian, dari mula!

"Saya tidak dapat menghadiri kelas kerana memppunyai masalah peribadi, jadi saya perlu menonton DVD eOneNet. Saya telah membina satu laman web dengan menjual produk kaca syarikat suami saya. Keputusannya, hasil jualan dan prospek telah bertambah banyak. 70% daripada pertanyaan adalah dari laman wab ini, dengan nisbah penutupan jualan sebanyak 50%. Dalam masa kurang daripada satu tahun, penjualan lebih daripada HK$350,000, dengan salah satu tempahan dalam bulan Mei bernilai HK$300,000. "

Ruby Chan, Glass-Expert.com Untuk menonton video perkongsiannya, CLIK SINI

MEMPERKENALKAN

Kursus Kejayaan Internet
Pakej Video Kejurulatihan 3-dalam-1

Mengandungi

1. DVD Rakaman Langsung Latihan Kejayaan Internet


2. SEO Mega Website Creator3. Latihan Pemasaran Internet dalam talian selama 2 bulan


AKHIRNYA
anda mempunyai peluang untuk mendapat pakej Perniagaan Internet PERTAMA yang akan memberi anda SEMUA YANG ANDA PERLU untuk MENJANA KEUNTUNGAN BESAR di Internet.

Daripada Fione Tan
Presiden & CEO, eOneNet.com


Usahawan Internet yang Serius,

Adakah anda keliru dengan dakwaan pakar Pemasaran Internet lain? Adakah anda bingung kerana tidak mendapat trafik atau jualan kepada usaha Internet anda? Jawapannya ialah jangan sertai seminar pemasaran Internet lagi atau membaca e-Buku pemasaran internet.

AMARAN: Jangan sertai satu lagi Seminar Internet

Menyertai satu lagi seminar Internet atau membaca e-Buku TIDAK akan membantu anda kebanyakan 99% masa! Kebanyakan kali dalam hidup, kita melihat mereka yang menyertai seminar atau membaca buku, gagal untuk BERAKSI dan MEMBUAT TINDAKAN SUSULAN. Mereka adalah diantara majoriti yang ingin menjana duit di Internet tetapi GAGAL.

Faktor Paling Penting untuk Kejayaan

Mengapakah ada yang boleh memperoleh pendapatan yang lumayan di Internet sedangkan ada yang gagal? FAKTOR KRITIKAL UNTUK KEJAYAAN ialah PELAKSANAAN STRATEGI PEMASARAN INTERNET yang dibukti,berpraktikal dan senang untuk diguna dengan konsisten.

Ia adalah tugas yang susah untuk memulakannya, tetapi apabila anda telah bermula, ia hanya memerlukan fokus dan tindakan untuk menghasilkan keputusan yang luar biasa.

Saya telah menguntung berjuta-juta setiap tahun sejak tahun 2000 malah juga telah berjaya memulakan pelbagai perniagaan Internet yang berbeza dan membantu mereka yang berpangkalan rumah, perniagaan kecil sederhana dan multinasional meningkatkan jualan online. Anda boleh terjamin yang saya dapat memberikan nasihat dan maklumat yang anda PERLUKAN untuk bermula dan menghasilkan kejayaan online yang luar biasa.

Jalan Pintas Tegas Kejayaan Internet


Untuk mendapat permulaan awal dalam usaha Internet anda dan untuk meneruskan momentum kejayaan online, anda harus mengambil peluang sekarang untuk mendapatkan produk HANGAT TERBARU INI.

Video Kursus Kejayaan Internet Pakej Platinum

Permata Internet ini bukan sahaja akan menunjukkan anda bagaimana saya menyelidik dan mencari produk yang bagus untuk dijual, menarik trafik sasaran ke laman web saya dalam masa beberapa hari, mendapat pangkat #1 dalam enjin carian terbaik, menjana aliran wang dengan strategi pemasaran internet dan taktik yang dibukti, ia juga boleh melengkapi anda denga laman web dan alatan lain yang diperlukan untuk menjana wang online dan yang paling penting, membuat anda bertanggungjawab untuk mencapai impian anda.

Pakej APA-YANG-ANDA-PERLU-UNTUK-MEMBUAT-WANG-ONLINE ini datang dengan:

1. DVD Rakaman Langsung Latihan Kejayaan Internet Fione Tan

Bagaimana jika anda boleh mendapat satu tempat dengan membayar US$4,288 untuk menghadiri Kursus Kejayaan Internet yang diadakan di Malaysia oleh Jurulatih Pemasaran Internet No. 1 Di Dunia (dengan 2 hari latihan pemasaran internet diikuti latihan dalam talian selama 2 bulan)?

"I have made money online before. But after attending eOneNet's Internet marketing coaching course, I started my Internet business from part-time and without any products, and earned different sources of income from more than 10 websites and blogs, and other platforms, with net income from zero to a daily earnings of US$300 to $500, and this has increased to US$2,000 per day during the holiday season!" Jack Lam

Ya saya baru sahaja mempersembahkan seminar latihan pemasaran Internet yang baru sahaja dianjur oleh eOneNet.com dan penyerta yang bernasib baik mempunyai peluang untuk mendapat wang sebenar pada hari kedua latihan latihan praktikal. sebelum mereka balik!

Ini adalah latihan pemasaran Internet praktikal pertama dengan komputer dan sambungan Internet yang membimbing penyerta dan mendedahkan rahsia pemasaran Internet dan strategi langkah demi langkah serta taktik yang saya telah mengguna untuk menjana USD26,000, menjana USD2800 dengan menghantar hanya satu e-mel, dan mendapat lebih daripada 100 #1 dalam enjin carian, dan saya mungkin merupakan perunding Pemasaran Internet pertama yang boleh menunjukkan pangkat saya untuk tempat sangat berkompetitif


Guru Pemasaran Internet Terbaik


Sekarang anda tidak perlu menghantuk kepala anda di dinding kerana terlepas seminar ini kerana saya telah mengusahakan latihan bermaklumat ini untuk dirakam secara profesional dan disunting kepada 6 set DVD.

Set DVD tentang bagaimana menguntung wang dalam talian dari Fione Tan

Klik di sini untuk mendapat Video Pakej Platinum ini sekarang.


Diantara intisari yang boleh dilihat dalam video ini:
Perkara asas yang lengkap dari A ke Z sistem for untuk kejayaan Internet

Bagaimana untuk memulakan perniagaan Internet yang sempurna dalam masa beberapa minggu dan menjana modal USD 26,000.
Mencari atau membuat produk / perkhidmatan yang boleh menarik pasaran hangat online sebelum habis latihan

Bagaimana untuk membuat dan menjual produk digital dengan perisian kos efektif yang terbaik dan langkah-langkah proses jualan

Langkah-langkah proses untuk mendapatkan laman web anda pangkat 10 teratas dalam Yahoo! dan Google.
Bagaimana untuk membina dan mengekalkan senari e-mel daripada permulaan dalam masa singkat.
Tingkatkan jualan anda dengan mengintegrasikan pemasaran e-mel dan pemasaran viral.
Merekrut angkatan penjual virtual yang bekerja untuk anda secara komisen dengan pemasaran gabungan inovatif.
Penulisan surat jualan, jualan psikologi dan pengubahan trafik sasaran untuk meningkatkan kadar pengubahan pelawat kepada pembeli.
Alatan onine dan sistem untuk menjejak, mengurus dan mempromosikan perniagaan Internet dan menjadikannya bisnes jana duit otomatik.
Anda akan menemui sistem A ke Z yang dibukti dalam memula dan mengurus perniagaan Internet berjaya anda.

Tajuk 1 - Mencari / Membuat Produk Hangat dengan Pasaran Online Lapar

Keperluan wajib untuk menjana wang online ialah untuk menjana produk hangat untuk dijual. Walaupun anda boleh menarik sejuta pelawat ke laman anda, ia adalah tidak berguna sekiranya tiada orang boleh membeli produk anda.

Anda akan menemui:

 • 3 produk biasa yang anda boleh menjual online
 • 3 cara kukuh untuk membuat atau mendapatkan produk
 • 4 cara untuk mencari produk hangat
 • Bagaimana untuk menjana duit melalui pasaran maklumat digital bernilai bilion dolar
 • Bagaimana untuk menguji samada produk tersebut boleh dijual untuk kurang daripada $100 sebelum mengeluarkannya

Tajuk 2 - Memandu trafik sasarn kepada laman web anda dalam kurang daripada 7 hari

Apa yang anda perlu ialah trafik sasaran, i.e. pembeli yang boleh dan ingin membeli produk anda bukan orang biasa sahaja. Ia hanya memerlukan kurang daripada 7 hari untuk memandu ikan lapar kepada laman web anda.

Anda akan menemui:

 • Bagaimana untuk mengguna enjin carian bayar-seklik untuk menarik trafik sasaran kepada laman web anda dalam masa beberapa hari
 • Bagaimana untuk menawar lebih kurang tetapi mendapat lebih trafik
 • Bagaimana untuk mengira kadar penukaran untuk memastikan yang lebih anda bayar lebih banyak juga keuntungan yang didapati
 • Bagaimana untuk mendapat kelebihan ke atas saingan dalam pertandingan tawaran

Tajuk 3 - Psikologi Jualan, Tulisan Menarik hatian dan Rahsia Penukaran Ajaib

Tanpa surat jualan menarik yang boleh menyakinkan, produk yang terbaik dan laman web terbaik juga boleh gagal!

Anda akan menemui:

 • Formula 4 langkah untuk menulis surat jualan yang bagus
 • 5 tip untuk menulis tajuk yang menarik perhatian, efektive dan berkuasa
 • 7 teknik tulisan efektif walaupun anda tidak pandai menulis
 • Formula kejayaan 7-langkah untuk isi surat
 • 4 cara pasti untuk mengguna psikologi jualan untuk meningkatkan jualan anda
 • Bagaimana untuk menulis dan mendapat keterangan baik, walapun produk anda adalah baru
 • Bagainama menaikan reaksi lebih daripada 1,200 peratus dengan percubaan
 • Bagaimana untuk meningkatkan sambutan melalui ujian

Tajuk 4 - Rahsia untuk membuat e_buku dan Alatan hangat

Maklumat digital adalah salah satu daripada produk online hangat dengan margin keuntungan tertingg dan penghantaran tanpa kesusahan melalui Internet. Adakah anda bersedia untuk mengguna lombong emas digital ini?

Anda akan menemui:

 • Sistem 11 langkah untuk menulis, menjual dan mendapat keuntungan daripada e-Buku
 • 3 perkara kritikal yang MESTI buat sebelum menulis atau anda mungkin gagal
 • Bagaimana untuk mendapat tahu samada pembeli sasaran anda sanggup membeli maklumat yang anda ingin menjual
 • Proses langkah demi langkah untuk menulis e-Buku
 • Bagaimana untuk menerbit buku anda dengan PERCUMA
 • Bagaimana untuk menulis kulit buku anda
 • 7 cara untuk mempromosi dan memasar e-buku anda untuk PERCUMA atau dengan kos rendah

Tajuk 5 - Alatan Penyelidikan istilah pencarian

Anda perlu tahu apa yang dicari orang rami dalam Internet untul mendapat tahu kepopularan kata kunci produk anda

Anda akan menemui:

 • Apakah alatan yang diperlu untuk mencari kata kunci yang betul untuk produk anda
 • Bagaimana untuk mencari kata kunci paling popular yang berkaitan dengan produk anda
 • Apakah istilah carian yang sedang dicari setiap 15 saat

Tajuk 6 - Menjana Wang dari Kosong dengan Pelan Perniagaan yang Menjana Keuntungan

Samada anda memerlukan modal untuk memulakan usaha Internet anda, pelan perniagaan yang bagus boleh membantu anda untuk terus berfokus dan meneruskan tindakan yang akan memberi keputusan yang diinginkan.

Anda akan menemui:

 • 3 punca wang yang ada dan bagaimana untuk mendapatnya
 • Kompenen lengkapa untuk pelan perniagaan
 • Sampel templet pelan perniagaan
 • 8 soalan yang biasa ditanya pelabur berpotensi
 • Formula persembahan yang berjaya untuk pelabur

Tajuk 7 - Mendapat Pangkat 10 teratas dalam Enjin Carian

Cara No.1 untuk memandu trafik sasaran ke laman anda ialah melalui enjin carian. Apabila seseorang mencari produk anda di enjin carian dan mengklik lama anda kerana pangkat tinggi anda, dia adalah pembeli bermotivasi. Mendapat pangkat tinggi dalam enjin carian juga boleh membuka pintu anda ke jualan secara global, tanpa perlu membelanja banyak atas pemasaran.

Saya mendapat 100 pangkat #1 dan beratus pangkat 10 teratas untuk laman saya dan laman klien dalam enjin carian dan saya sedang mendapat lebih ramai pangkat teratas setiap hari. Saya bukan bercakap mengenai kata kunci yang diguna oleh sedikit orang tetapi kata kunci hangat yang diguna oleh beratus atau beribu carian setiap bulan.

Sebagai contoh, dalam bulan Jun 2003, istilah "Miss World", dicari 17,429 kali dan klien saya, www.MissMalaysia-World.com.my dipangkat No.4 dari semarai 5.3 juta.

Selepas kami membuat penukara pada Oktober 2003, laman tersebut kini berpangkat No. 4 dari senarai lebih 11 juta!

Amaran: Sekiranya anda mendapat pangkat bagus kerana kata kunci yang baik, jangan bercakap gah mengenainya. Ini kerana saingan anda mungkin mengguna kata kunci yang diguna anda dan mungkin meniru taktik untuk mencapa pangkat yang sama. Ini dipanggil penjiplakan online.

Sebagai contoh, Kami mungkin yang di Malaysia menjadi Guru Pemasaran Online tetap sekarang anda boleh melihat ramai yang membuat dakwaan sama.

Sekiranya anda mendapatkan kami atau pakar enjin carian lain untuk membuat pengoptimuman enjin carian untuk laman web anda, anda boleh menjangka membayar $500 hingga ke $5000, ditambah $200 ke $2000 setiap bulan bergantung kepada bagaimana berkompetitifnya kata kunci dan istilah carian anda.

Jika anda boleh menguasai kemahiran yang kami telah berkongsi dengan anda melalui DVD ini, anda akan berada di hadapan 97% saingan anda dalam kata pangkat dalam carian enjin dan kemahiran ini sahaja adalah bernilai 100 kali pelaburan anda dalam set DVD ini!

Siapakah yang lebih berkelayakan untuk mengajar topik ini?

Sekiranya anda mendapatkan kami atau pakar enjin carian lain untuk membuat pengoptimuman enjin carian untuk laman web anda, anda boleh menjangka membayar $500 hingga ke $5000, ditambah $200 ke $2000 setiap bulan bergantung kepada bagaimana berkompetitifnya kata kunci dan istilah carian anda.


Sebagai contoh, Kami mungkin yang di Malaysia menjadi Guru Pemasaran Online tetap sekarang anda boleh melihat ramai yang membuat dakwaan sama.


Anda akan menemui:

 • 3 jenis caria enjin dan direktori yang anda boleh mengguna
 • Arahan langkah demi langkah untuk menyerah kepada enjin carian
 • 4 cara untuk memastikan pangkat teratas dalam enjin carian
 • Bagaimana untuk memasukkan kata kunci ke dalam meta-tag untuk menjamin pangkat teratas
 • Arahan langkah demi langkah untuk memberi kepada Yahoo dan direktori lain untuk mendapat pangkat teratas
 • Bagaimana untuk mempopularkan rangkaian laman web anda
 • Bagaimana algoritma laman web meningkatkan laman web anda di atas
 • Mengapa penyerahan melalui perisian tidak boleh berjaya
 • Bagaimana untuk mengguna enjin carian Bayar-seklik
 • Bagaimana untuk menyerah kepada senarai jaringan
 • Bila anda boleh diharam oleh enjin carian dan bagaimana untuk mengelaknya
 • Apa yang anda boleh buat jika tidak boleh mendapat pangkat 10 teratas

Tajuk 8 - Membina senarai e-mel daripada mula dalam masa singkat

E-mel diketahui sebagai teknik kedua terbaik untuk memandu trafik ke laman web anda. Menghantar e-mel kepada senarai kemasukan-sukarela anda boleh meningkatkan kadar sambutan dan mengelak masalah SPAM

Anda akan menemui:

 • 4 jenis senarai e-mel
 • 4 cara untuk menarik orang untuk menyertai senarai mel anda
 • 6 cara terjamin untuk membina senarai anda dari mula dalam masa singkat
 • Satu taktik dan alat untuk meningkatkan kadar penyertaan hingga ke 300%

Tajuk 9 - Membuat Wang dalam sekelip mata melalui Pemasaran E-mel dan Pemasaran Viral

Kini anda mempunyai senarai e-mel. Ini merupakan " Bank Internet " dari mana anda boleh mendapatkan duit bila anda memerlukannya!

Anda akan menemui:

 • 3 faktor kejayaan kempen pemasaran e-Mel
 • 10 strategi dijamin berjaya untuk memjana sambutan tinggi kepada e-SuratBerita
 • Bagaimana untuk menyukat sambutan kepada pemasaran e-Mel
 • 3 cara untuk mengguna peamasaran viral untuk menjana jualan besar dalam masa yang singkat
 • Pelajaran kes pemasaran bernilai jutaan dolar

Tajuk 10 - Merekrut Angkatan Penjual Online anda untuk Percuma dengan Program Gabungan

Adakah anda ingin beribu laman web menjual produk anda dengan syarat TIADA JUALAN, TIADA BAYARAN? Anda boleh mencapai ini dengan melancarkan program gabungan anda.

Anda akan menemui:

 • 3 sebaba utama anda harus melancarkan program gabungan anda
 • 3 jenis program gabungan yang anda boleh mengguna
 • 3 cara untuk memula dan mengurus program gabungan anda
 • Bagaimana untuk memulakan program gabungan anda untuk kurang daripada $100, dan bukan untuk kos yang biasanya lebih daripada $800
 • 7 cara untuk merekrut beribu ahli gabungan

Tajuk 11 - Menjana publisiti Online dan Offline yang PERCUMA

Menjana publisiti adalah cara terbaik untuk membuat promosi kerana ia adalah percuma jika anda tahu bagaimana untuk membuatnya tetapi yang paling penting, ia membina kepercayaan dan kebolehpercayaan yang anda perlu untuk menukar trafik kepada jualan. Siapa pula yang lebih berkelulusan untuk mengajar subjek ini jika bukan kita yang telah muncul lebih 100 kali dalam surat khabar utama termasuk Business Times, New Straits Times dan Bloomberg, CNBC dan lain lain. Klik disini untuk melihat publisiti media kami.

Anda akan menemui:

 • 7 alat pemasaran offline dan 13 alat pemasaran online yang anda boleh guna untuk promosi
 • 3 cara untuk mendapat publisit bebas
 • Bagaimana untuk menulis dan menghantar rakaman akhbar anda
 • Bagaimana untuk menyiapkan kit akhbar anda
 • Bagaimana untuk menganjur sidang akhbar anda dan mendapatkan media untuk menghadirinya
 • Pelajaran kes tentan rakaman akhbar sebenar dan bagaimana ia diterbit dalam surat akhbar

Tajuk 12 - Mengenal pasti Alat Kos Rendah untuk Menukar Laman Web anda kepada Pandu Sendiri

Adakah anda ingin terus mendapat duit walaupun anda bercuti atau masih tidur? Jika ya, anda harus mendapatkan alat yang amat diperlukan untuk mengotomasikan perniagaan anda.

Anda akan menemui:

 • Alat pemasaran e-mel kos rendah yang terbaik untuk menghantar mengurus dan menjejak e-mel.
 • Bagaimana untuk membuat e-mel susulan automatik dengan mengguna autoresponder
 • Autoresponder sewaan bulanan terbaik berbanding yang dibeli
  autoresponders
 • 5 penjejak laman web terbaik yang PERCUMA
 • Tip-tip untuk menilai dan mendapat akaun bayaran online

Seperti yang anda boleh lihat daripada set DVD ini, ia adalah persembahan rakaman langsung lengkap yang membimbing anda langkah demi langkah untuk menunjuk anda bagaimana untuk memulakan perniagaan anda atau mengembang perniagaan anda yang sedia ada dengan menggunakan Internet sebagai alat kos rendah yang berkesan, tidak kira anda adalah orang baru atau pengguna Internet veteran.


"Kami adalah pemberi Perkhidmatan Internet untuk layanan e-mel, layanan web, faks Internet, faks ke e-mel dan pemberi pejabat siber.Setelah kami telah menghadiri program kejayaan Internet, terdapat banyak idea baru yang boleh membantu kami menjana duit contohnya melalui e-Buku dan produk pesanan mel. Acara ini telah membantu semua dari orang baru hingga ke pakar. Saya mengalak semua yang ingin memulakan perniagaan Internet untuk menyertai program kejayaan Internet eOneNet. "
Kennedy Low, VP dari Etanium

Cabaran Sebenar Sendiri
Sebagai cabaran kepada diri sendiri dan untuk membuktikan bahawa sistem kejayaan Internet saya berkesan, saya telah menyelidik dan mencari produk baru untuk dijual selepas seminar. Saya telah mengikuti trend terbaru dan menjual penutup SARS N95 3M Masks melalui eMall eOneNet.com dan melancarkan laman web www.2SARS.com. Dalam masa 5 hari, saya TELAH MENGUASAI TEMPAT TERATAS dalam enjin carian utama dengan menguasai 3 pangkat #1 dan 9 pangkat 5 teratas lain.

Hasilnya? Saya mula mendapat pesanan hari berikutnay dari Jepun dan Taiwan!


2. Pereka Web DIY

Alat pereka web yang tidak berteknikal dan senang diguna ini yang anda boleh mengguna untuk membina laman web anda dalam masa beberapa hari.

Anda tidak perlu muat turun perisian lain. Anda akan diberi ID dan kata kunci untuk mengakses alat berpangkalan web ini supaya anda boleh mengemas kini laman web anda dari mana-mana dan pada bila-bila masa dengan menlog ke dalam Internet. Anda tidak perlu bimbang atau menunggu untuk laman web anda dikemaskinikan oleh pereka web anda atau pengatur cara!

“TTerima kasih kerana menganjur bengkel Web Creator dengan berjaya. Saya telah mencuba ramai perisian ASP lain dan mendapati perisian anda adalah lebih senang diguna dan muat atas yang cepat berbanding lain.
Keyakinan saya dengan perisian anda telah membolehkan saya membina laman web anda dengan cepat semasa dibengkel.
Eric Gan,
(Principal, EGA Management Services)

Untuk tutorial Web Creator, klik disini.

Dengan alat ini, anda hanya perlu memasukkan produk anda dan anda bersedia untuk menjual ke duni dan menerima pesanan semasa anda masih tidur!


3. Latihan Pemasaran Internet dan Perniagaan (2 bulan)

Untuk ramai orang, menghadiri seminar adalah membazirkan masa! Daripada pengalaman saya dalam menjalankan / berceramah dalam lebih 50 seminar dalam masa 4 tahun, 90% peserta tidak mengambil tindakan selepas menghadiri seminar. Daripa 10% yang mengambil tindakan. kurang daripada 3% akan berjaya. Sebabnya adalah senang iaitu kita tidak cukup berdisplin untuk mengambil tindakan dan membuat susulan tetapi memerlukan bimbingan rapat.

Untuk membantu anda dengan cabaran ini, saya telah memperkenalkan a program latihan berkumpulan 2 bulan yang membimbing peserta tentang apa yang perlu dilakukan setiap minggu dan membuat mereka bertanggungjawab untuk menjana duit dalam masa 2 bulan.

Dalam masa 2 bulan latihan, anda akan mendapat:

E-mel latihan mingguan - anda akan dihantar e-mel mingguan untuk membimbing anda tentang apa yang diperlukan setiap minggu


4. Penjejak Laman Web

Penjejak laman boleh dibuat untuk laman web anda untuk menjejak jumlah pelawat dan dari enjin carian mana yang mereka datang dari beserta statistik lain.
Klik disini untuk mendapatPakej Video Platinum ini SEKARANG

Bersedia, dan pergi
Dengan Pakej yang hebat ini anda adalah bersedia untuk mencari produk yang hangat untuk dijual, membina laman web diri sendiri, menjana trafik sasaran kepada laman anda dan menukar trafik kepada jualan dan WANG semuanya melalui latihan kami!

BONUS: Buku latihan dengan slaid PowerPoint dan bahan yang diber kepada perserta, beserta kertas kerja dan latihan kumpulan

BONUS TINDAKAN CEPAT (Bernilai $1,100): 37 orang pertama yang mendapat pakej ini

Bonus Tindakan Cepat #1: Kritik peribadi saya mengenai pengoptimuman laman web anda untuk satu kali bernilai $500, yang akan membuat perbezaan samada laman web anda boleh mendapat pangkat 10 teratas atau tidak

Bonus Tindakan Cepat #2:
My personal consultancy for your Internet business via email for one month worth $600

Keran masa saya adalah terhad saya tidak boleh memenuhi lebih daripada 37 pesanan untuk Bonus Tindakan Cepat tanpa mengenakan bayaran saya yang biasa

Beberapkah nilainya kepada anda jika anda boleh mengupah saya untuk menjadi Guru anda selama 2 bulan, untuk membimbing anda untuk memulakan perniagaan Internet untuk menjana DUIT untuk anda hari demi hari?

Siapakah yang layak membeli pakej video DVD kejurulatihan ini?

Tunggu, saya tidak akan menjual Pakej Video ini kepada sesiapapun, tidak untuk apa harga juga!
Berbanding pemasar Internet lain yang punca pendapatannya adalah dari menjual maklumat Internet, perniagaan Internet saya adalah dari beberapa punca lain, dari menjual perisian kepada perkhidmatan layanan web, perkhidmatan pemasaran e-mel, produk, kepada mengurus laman web untuk multinasional seperti FujiXerox Malaysia.


Anda boleh mendapatkan Pakej Video ini sekiranya anda memenuhi syarat-syarat berikut:

1. Anda tidak boleh menjual pakej ini jika anda bukannya ahli gabungan kami
2. Anda tidak boleh mengajar, mempersembah atau berceramah dengan menggunakan bahan bahan ini atau berkongsi dengan orang lain tanpa kebenaran bertulis saya
3. Anda tidak boleh menjual maklumat pemasaran Internet dengan bahan bahan ini tanpa kebenaran bertulis saya.

Sebab untuk syarat-syarat ini adalah kerana saya hanya ingin membantu usahawan Internet yang serious dan bukannya pemasar Internet kerana maklumat yang diberi dalam Pakej Video ini adalah rahsia saya untuk menjana wan online.
Pelaburan BERNILAI-HEBAT
Jika anda berkelulusan, anda akan gembira untuk melihat NILAI-HEBAT Pakej Video Kejurulatihan ini dan anda mempunyai 3 pilihan:

Ciri-ciri Pakej Kejurulatihan Kejayaan Internet

Versi DVD kamu adalah rakaman video bagi kursus kejurulatihan sebenar di mana klien perlu bayar sebanyak US$4,888 untuk menghadirinya

Pilihan A
Kejurulatihan Kejayaan Internet

Platinum

Pilihan B
Kejurulatihan Kejayaan Internet

Megapack

DVD Kejurulatihan Kejayaan Internet dengan buku panduan kejurulatihan

US$1788

US$1788

2 bulan kejurulatihan dari internet dengan pelan tindakan mingguan @ US$350 setiap bulan

US$700

US$700

Akses ke dalam nota tempat keahlian kejurulatihan dalam internet

6 bulan
US$688

2 bulan
US$288

Bilangan soalan yang kamu boleh tanya dalam tempoh masa 2 bulan ( majority akan dijawab secara peribadi oleh Fione Tan)

30 kredit
US$488

30 kredit
US$488

Alat membina laman web persendirian Mega Website Builder selama 1 tahun dengan hos dan sokongan dalam internet

Pembaharuan Tahunan @ US$888 setiap tahun
US$1128 N / A

Jumlah Nilai

US$4,792

US$3,264

HARGA NILAI KHAS
(Bayaran Sekaligus)

US$2,588

US$2,188

Kalau anda beli pakej platinum hari ini, dapat bonus khas dengan DVD bengkel blog bernilai US$280 secara percuma.

*Pelajar perlu bayar sebanyak US$1,300 untuk menghadiri bengkel blog sepanjang 3 jam ini. Bengkel ini akan membimbing anda langkah demi langkah bagaimana untuk memcipta blog anda, mencadangkan kaedah-kaedah pemasaran blog agar anda bolen menjana pendapatan dari blog, kini boleh didapati dalam DVD versi Bahasa Inggeris atau Bahasa Cina dengan hanya US$280 sahaja. Untuk pembeli pakej kejurulatihan internet Platinum hari ini, anda boleh mendapat satu set DVD pemasaran blog ini dengan percuma.!

Shipping & Handling: Add US$ 19 (Worldwide Delivery)

Pilihan A ialah BERNILAI TERBAIK yang memberi SEMUA YANG ANDA PERLU MENDAPAT WANG ONLINE.

Pilihan B ialah pilihan kedua terbaik jika anda mempunyai laman web dan ingin mengemas kini laman web anda dimana dan bila-bila sahaja. Jika tida, anda dinasihati mengambil pakej A.

Pilihan C adalah baik jika anda seorang yang belajar dengan cepat dan tidak memerlukan bimbingan untuk membantu anda memulakan perniagaan Internet anda

Adakah jaminan pulangan wang?

Biasanya jaminan pulangan wang diberi, biasanya untuk e-Buku untuk menukar balik risiko dari pembeli kepada penjual. Tetapi untuk kes ini, jaminan pulangan wang tidak akan diberi untuk sebab-sebab berikut:

1. Saya hanya ingin MENARIK PERHATIAN USAHAWAN yang SERIOUS dan yang akan mengambil tindakan dan mengikuti arahan yang diberi dalam Pakej Video dan latihan 2 bulan. Jaminanan Pengembalian wang hanya akan menarik perhatian penonton yang hanya ingin melihat bahan bahan yang diberi dan memberi mereka sebab untuk tidak bertindak atau membuat tindakan susulan.
2. Saya tidak memerlukan jaminan pengembalian wang untuk meningkatkan jualan kerana kebolehpercayaan Pakej Video ini telah dibukti oleh kejayaan laman web klien, peserta dan diri sendiri dan pangkat teratas saya sebagai Guru Pemasaran Internet dalam enjin carian, dan saya adalah lebih mementingkan kualiti (peserta) daripada bilangan supaya boleh mendapat lebih ramai keterangan kejayaan.

Adakah terdapat jaminan untuk pelaburan anda?

Tidak seperti pemasar Internet lain yang membuat dakwaan yang anda akan dijamin mendapat balik pulangan beberapa kali pelaburan anda, saya mest memberitahu yang sebenar. Walaupun saya memberi sistem yang terjamin ini dan latihan Internet, tidak semua yang boleh membuat wang online kerana tidak semua yang akan mengambil tindakan dan membuat tindakan susulan.

JANGAN MENGAMBIL PAKEJ VIDEO INI JIKA ANDA BELUM BERSEDIA DAN INGIN MENGAMBIL TINDAKAN DAN TINDAKAN SUSULAN.

Jika anda bersedia dan boleh membuat tindakan susulan seperti yang diarah, kejayaan anda adalah dijamin.

JIKA ANDA BERSEDIA, KLIK SINI UNTUK MENDAPAT PAKEJ KEJURULATIHAN VIDEO INI SEKARANG


Adakah terdapat jalan pintas untuk kejayaan?

Ya! Jalan pintas ialah untuk mengikut orang yang berjaya. Sebalik daripada menbazir wang banyak wang dan masa mencuba dan gagal, anda KINI mempunyai peluang untuk menemui jalan pintas ke kejayaan Internet daripada, guru pemasaran Internet #1.

Dengan ikhlas


Fione Tan
President & CEO


P.S Peluang datang dan pergi. Jika anda SERIOUS dalam memulakan perniagaan baru atau mengembangkan perniagaan Internet anda, anda berhutang kepada diri sendiri dan keluarga anda untuk mendapatkan sistem kejayaan internet komprehensive dan terjamin ini.


Klik disini untuk mendapatkan Pakej Kursus Kejayaan Internet Video? SEKARANG.

p.p.s Jika anda masih tidak boleh membuat keputusan, klik disini.


Best Internet marketing video course

Pelancaran sedunia DVD Kursus Pemasaran Internet.
Dapatkan peluang ini untuk belajar sistem kejayaan untuk menjana wang dari rumah anda, daripada guru Pemasaran Internet terbaik dunia!

Klik disini

Internet Marketing Coach Fione Tan Releases New Secrets of Million Dollar Internet Business eBook
ClickPress, Apr 1, 2009

教網上賺錢 1元講座常滿
Hong Kong Economic Times, Mar 9, 2009

In the Land of Women
Tatler Magazine,
Mar, 2009


Keluaran Terbaru 2010
Siri-siri Buku Kerja Rahsia Fione Tan
Buku Kerja Tentang Bagaimana Memulakan Satu Perniagaan Internet Yang Bernilai Berjuta-juta DolarUS$25
Ahli e1Club Boleh Muat Turun Dengan PERCUMA!

E-buku baru Fione memberikan pengusaha internet dan pemilik laman web yang berusaha bersungguh-sungguh dengan rahsia-rahsia tentang bagaimana untuk memulakan satu perniagaan Internet dan menguntung satu juta yang pertama dalam talian. Acara kemuncak termasuk:

 • Rahsia-rahsia Fione menguntung berjuta-juta dolar menggunakan strategi-strategi pemasaran internet yang terbukti
 • 3 model perniagaan internet terbaik yang menguntung wang
 • Soalan-soalan lazim perniagaan internet dan jawapan Fione
 • Soalan-soalan lazim yang ditanya oleh pelajar-pelajarnya dan jawapan-jawapan peribadinya
 • Lembaran kerja bagi membolehkan pembaca-pembaca untuk menggunakan strategi yang berjaya itu dengan segera
Masuk dalam tempat ahli e1Club untuk muat turun

Ahli e1CLUB MASUK SINI
ID Emel :
Kata Laluan :

Lupa Kata Laluan Anda?
Tekan Sini


Testimonial - Dr. Mike Teng
Best internet marketing dvd course
"Hi, I’m Dr. Mike Teng, author of the best selling business book “Corporate Turnaround- Nursing a sick company back to health”. I am also the author of another business book which was recently released: “Corporate Wellness: 101 principles in Turnaround and Transformation”.

I purchased eOneNet’s Home Study DVD package after attending their interesting and informative Internet Marketing seminar.

I must say that the DVD package provides a very comprehensive and yet, easy-to-follow learning approach. It covers all the topics taught during the 2 full days of live Internet Success Coaching, so we do not miss out the important trade secrets and tips that Fione and her team shared. Furthermore, their 2 months online coaching support will ensure we get the help we need.

If you are serious about earning money on the internet, but cannot take an entire weekend off to attend the 2 full day coaching programme, I strongly recommend that you invest in a DVD Home Study pack from eOneNet."

Dr. Mike Teng
CorporateTurnaround
Expert.com
Rekrut Pelajar Asing
4 bulan selepas saya menyertai program Latihan Kejayaan Internet eOneNet, saya habis membina laman web saya, tennismalaysia.com dan mendapat pangkat teratas dalam enjin carian. Dalam masa seminggu saya mendapat pertanyaan dari sejauh Netherlands dan Australia. Kini saya sedang membincang tawaran bernilai USD800 setiap pelatih dan saya hampir mendapat balik pelaburan saya dengan yuran bulan pertama!

Rajani K,
TennisMalaysia.com
Pelancaran Laman Web Syarikat
web design company

Saya pernah memcuba buka satu web laman syarikat pada 3 tahun dulu. Pada mulanya, kami sewa sebuah syarikat perekaan web laman tetapi kerana ketundaan menjadikan kami putus asa. Kemudian "ketakutan kekurangan pengetahuan" dalam teknikal masalah kerana kelamaan menuunggu. Dalam 2 hari pelatihan tersebut, kami akan mempunyai satu web lamanan dan akan dilancar pada minngu depan apabila saja telah mempunyai semua kandungan tentang eOneNet teknikal dalam salinan. (Director, ArchitectsAds.com)
Capture Target Market

Saya mempunyai laman web yang telah gagal untuk menarik trafik atau pelanggan selama 2 tahun. Selepas menyertai Program Latihan Kejayaan Internet eOneNet.com 2003 saya telah mendapat pengetahuan dan kebolehan dan kuasa untuk membaiki laman web saya kepada potensinya yang terbaik dan untuk mendapat pasaran sasaran yang betul.
Saya mengesyorkan program latihan ini kepada semua yang inging memulakan laman web atau kepada sesiapa yang laman webnya tidak dalam keadaan bagus. Seminar ini padat dengan pengethuan bernilai yang sangat senang untuk diikut! Daftarlah sekarang!
Elaine Quah
Business Executive
CareFood Industries

Sebab #1 kegagalan Internet
"Mereka tidak tahu apa yang berguna sebelum mereka bermula."
Fione Tan, Presiden dan CEO eOneNet.com guru terbaik e-Pemasaran.

Cara #1 kepada Kejayaan Internet
"Untuk mengikut strategi orang yang sudah berjaya"
Anthony Robbins, Guru Kejayaan #1 Dunia

Sistem 7 langkah kepada Kejayaan Internet
Langkah #1
Mencari atau membuat produk yang boleh dijual online

Langkah #2
Dapatkan nama Domain untuk pemasaran dan jenama

Langkah #3
Bina laman web yang ringkas tetapi profesional.

Langkah #4:
Buat cadangan jualan unik untuk produk / perkhidmatan anda

Langkah #5:
Membuat surat jualan yang menarik untuk laman web anda

Langkah #6:
Mendapat trafik yang banyak kepada laman web anda

Langkah #7:
Menukar pelawat kepada jualan dan mengukurnya

Social Marketing Coach News
Laporan media eOneNet.com
internet marketing coach - cnbc asia
Temuduga Fione Tan, Ketua Pengarah Eksekutif eOneNet.com oleh CNBC "Working Women Asia".
internet marketing program - television
eOneNet di Program TV2
internet marketing speaker - world economic forum
Lebih banyak wanita Online di Asia. Fione Tan, Ketua Pengarah Eksekutif eOneNet.com di
Forum Ekonomik Asia Timur
14.10.2002
miss internet savvy
Kecantikan dan Komputer - Miss Internet Savvy- Miss eOneNet.com - menyebar kesedaran
Computimes 30.9.2002
internet marketing profile - malaysia
Latihan Pemasaran Internet Laman Utama | Login Ahli | Pendaftaran Latihan | Video Pemasaran Internet
Kejayaan Peserta | Soal Jawab | Hubungi Guru Pemasaran Internet | Syarat Penggunaan
Peta Laman | English | B. Melayu |

Hakcipta © sejak 2003 InternetMarketingCoaching.com Semua hakcipta terpelihara. Diurus oleh eOneNet.com